Κορωνοϊός: Ξέχασαν την καραντίνα στον Πειραιά και βγήκαν στους δρόμους να χορέψουν

Δείτε το βίντεο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Ξέχασαν την καραντίνα στον Πειραιά και βγήκαν στους δρόμους να χορέψουν

Ξέχασαν την καραντίνα στον Πειραιά και βγήκαν στους δρόμους να χορέψουν παρά τον κορωνοϊό. Παίκτης από το ριαλιτι παιχνίδι Power of Love παρότρυνε τον κόσμο να κατέβει στους δρόμους και να ξεκινήσουν να διασκεδάζουν.

Παίκτης από το ριαλιτι παιχνίδι Power of Love παρότρυνε τον κόσμο να κατέβει στους δρόμους.

Μαζί με φιλικά του πρόσωπα, έστησαν ηχοσύστημα πάνω στο δρόμο και ήδη δεκάδες Πειραιωτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μέσω Facebook και Instagram.

Ο κόσμος μαζεύτηκε σε συγκεκριμένο σημείο σε γειτονιά που βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά και χόρευε αγκαλιασμένος, παρά την απαγόρευση και τα περιοριστικά μέτρα. Να σημειώσουμε ότι το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα έγινε γνωστό ότι ένας ακόμα άνθρωπος πέθανε από τον ιό στην Ελλάδα.

πηγή: protothema.gr

Ωστόσο εκτός από τον Πειραία σοκ προκαλεί και ο θάνατος 5χρονης από τον κορωνοϊό

Από κορωνοϊό πέθανε ένα κοριτσάκι μόλις πέντε χρονών, που παρά την μάχη των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί ζωντανό. Παγκόσμιο σοκ με τον χαμό της μικρής.

Σοκ προκαλεί στην παγκόσμια κοινότητα ο θάνατος ενός 5χρονου κοριτσιού στις ΗΠΑ από κορωνοϊό, ύστερα από δύο εβδομάδες διαρκών προσπαθειών από τους γιατρούς στην εντατική, τη στιγμή που στην χώρα οι νεκροί ξεπερνούν τους 40.000.

Η Σκάιλαρ Χέρμπερτ από το Ντιτρόιτ, δυστυχώς, δεν τα κατάφερε, ενώ ένα μήνα νωρίτερα όλα είχαν ξεκινήσει από έναν απλό πονοκέφαλο. Λίγο αργότερα, το κορίτσι βρέθηκε θετικό στον ιό και, αργότερα, ανέπτυξε μια σπάνια μορφή μηνιγγίτιδας, με τη μητέρα της να αναφέρει, ότι από κάποιο σημείο κι έπειτα σταμάτησε να βελτιώνεται η κατάστασή του.

«Γνωρίζαμε, ότι απλώς δε θα έρθει πίσω», λέει στην φοβερή της μαρτυρία η ΛαΒόντρια Χέρμπερτ, με τη Σάιλαρ να θεωρείται το πρώτο παιδί, που εκτέθηκε στον κορωνοϊό στην πολιτεία του Μίσιγκαν, η οποία τώρα μετρά 2.389 νεκρούς και 31.348 κρούσματα.

Πηγή:athensmagazine.gr