Παγκράτι: Χωρίς τις αισθήσεις του ο άντρας που είχε εγκλωβιστεί σε φρεάτιο ασανσέρ

Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Παγκράτι: Χωρίς τις αισθήσεις του ο άντρας που είχε εγκλωβιστεί σε φρεάτιο ασανσέρ

Χωρίς τις αισθήσεις του φέρεται να είναι ο άντρας που εγκλωβίστηκε το πρωί της Δευτέρας, σε φρεάτιο ασανσέρ στο Παγκράτι. Διαβάστε τα όσα αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

Ειδικότερα σύμφωνα με την πυροσβεστική ο άντρας απεγκλωβίστηκε χωρίς να έχει ωστόσο τις αισθήσεις του, ωστόσο περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά μέσα στην ημέρα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες αναφέρουν δε ότι πρόκειται για 30χρονο συντηρητή που έκανε εργασίες στο φρεάτιο, όπου και εγκλωβίστηκε το πρωί της Δευτέρας (25/5). Το ατύχημα φαίνεται πώς συνέβη όταν κάποια στιγμή το κουβούκλιο του ανελκυστήρα κουνήθηκε, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον τραυματίσει σοβαρά. Θρίλερ είχαμε όμως στο Παγκράτι και με 7χρονη που αγνοείται. Δείτε εδώ τι αναζητούν οι Αρχές.

Από το Παγκράτι και τον άντρα που φέρεται να είναι τώρα νεκρός στην γυναίκα που εγκλωβίστηκε για 27 ώρες μέσα σε ασανσέρ

Μια 50χρονη γυναίκα είχε ξεχάσει να πάρει το κινητό της τηλέφωνο κι έτσι δεν μπόρεσε να καλέσει σε βοήθεια, κινδυνεύοντας να πάθει αφυδάτωση. Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Πάντοβα της Ιταλίας.

Πως ξεκίνησε η περιπέτειά της στο ασανσέρ

Το επεισόδιο αυτό διαδραματίσθηκε μάλιστα κατά τη διάρκεια των ημερών που σημειώθηκε το κύμα καύσωνος στην βόρειο Ιταλία, το απόγευμα της Παρασκευής (28/06) και το Σάββατο (19/06). Η περιπέτειά της ξεκίνησε στις 09:30 το πρωί, όταν μπήκε στον ανελκυστήρα για να μεταφέρει ένα κασόνι με κρασιά στο υπόγειο και σχεδόν αμέσως αυτός σταμάτησε να λειτουργεί.

Την ανακάλυψε η μητέρα της

Η γυναίκα προσπάθησε να ανοίξει τις πόρτες του θαλάμου και να φωνάξει βοήθεια, όμως ούτε η γυναίκα που τη βοηθούσε στις οικιακές δουλειές μπόρεσε να την ακούσει. Ανησυχώντας γιατί δεν απαντούσε η κόρη της στο κινητό της τηλέφωνο, η μητέρα της εγκλωβισμένης γυναίκας, έσπευσε στο σπίτι της όπου ανακάλυψε τι είχε συμβεί. Αμέσως στο σημείο έφθασε η Πυροσβεστική και κατόρθωσε να απεγκλωβίσει την 50χρονη.

Η γυναίκα εξήγησε στους «σωτήρες» της πως κατόρθωσε να επιβιώσει γιατί έπινε από το κρασί που είχε μαζί της μέσα στην καμπίνα.

Πηγή: iefimerida.gr