Ραγδαίες εξελίξεις στην επίθεση με βιτριόλι - Μια ανάσα πριν από την σύλληψη της μαυροφορεμένης

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ραγδαίες εξελίξεις στην επίθεση με βιτριόλι - Μια ανάσα πριν από την σύλληψη της μαυροφορεμένης

Μια ανάσα πριν από την σύλληψη της μαυροφορεμένης γυναίκας που επιτέθηκε στην 34χρονη με βιτριόλι βρίσκεται η Αστυνομία. Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Καλλιθέας, είναι ραγδαίες. Τι λένε οι πληροφορίες;

Συγκεκριμένα οι Αρχές έχουν στην διάθεσή τους εικόνες από κλειστά κυκλώματα και σε κάποια από αυτά έχουν εντοπίσει γυναίκες που η φιγούρα τους ταιριάζει αρκετά στην περιγραφή που έχει δώσει το θύμα.

Μάλιστα, εκτιμάται πως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση ενώ σήμερα, οι αστυνομικοί θα συναντήσουν για πέμπτη φορά την Ιωάννα αν φυσικά το επιτρέψουν οι γιατροί, προκειμένου να της κάνουν συγκεκριμένες ερωτήσεις για να λύσουν απορίες που έχουν οι ίδιοι σχετικά με τον κύκλο των υπόπτων γυναικών.

Οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση εκτιμούν πως τα στοιχεία που έχουν πλέον στη διάθεσή τους, αλλά και τα λάθη που έχει κάνει η δράστιδα της επίθεσης, θα τους οδηγήσουν σύντομα στα ίχνη της και στην εξιχνίαση της υπόθεσης που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο μάλιστα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας που αποκαλύπτει την νούμερο 1 ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη στην περιοχή της Καλλιθέας. Δείτε το εδώ.

34χρονη Ιωάννα Επίθεση με βιτριόλι Καλλιθέα

Οι Αρχές έχουν στην διάθεσή τους εικόνες από κλειστά κυκλώματα και σε κάποια από αυτά έχουν εντοπίσει γυναίκες που η φιγούρα τους ταιριάζει αρκετά στην περιγραφή που έχει δώσει το θύμα.

Σκιαγραφούν τη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι ως νεαρή ηλικίας 30 έως 40 ετών, αδύνατη με ξανθά μαλλιά και μετρίου αναστήματος.

Το ενδεχόμενο της ηθικής αυτουργίας έχει πλέον ελάχιστες πιθανότητες καθώς οι κινήσεις της γυναίκας με το βιτριόλι δείχνουν ένα μένος που δύσκολα θα είχε τρίτο πρόσωπο.

Κλειδί στην ταυτοποίηση εκτός από τις κάμερες ασφαλείας αναμένεται να αποδειχθεί και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Οι αστυνομικοί ευελπιστούν ότι θα εντοπίσουν το κινητό της γυναίκας με τη μάσκα από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Οι αστυνομικοί έχουν πάρει πλήθος καταθέσεων από το ευρύτερο συγγενικό, φιλικό και επαγγελματικό της περιβάλλον και συμπληρωματικές καταθέσεις και έχουν σχηματίσει μία ικανή εικόνα για γεγονότα και πρόσωπα που θα μπορούσαν να είχαν κίνητρο.

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτές είναι οι 3 βασικές ύποπτες γυναίκες

Αυτές είναι οι 3 βασικές ύποπτες γυναίκες που εξετάζουν για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα. Την ίδια ώρα η άτυχη γυναίκα υπεβλήθη σε δεύτερο τρίωρο χειρουργείο με τα εγκαύματα να σοκάρουν.

Μπορεί να μην έχει αποκαλυφθεί ακόμα η ταυτότητα της "μαυροφορεμένης", που έκανε την επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα, αλλά ο κλοιός στενεύει. Η αστυνομία έχει εστιάσει σε 3 ύποπτες χωρίς ισχυρό άλλοθι.

Την ίδια ώρα, η 34χρονη γυναίκα υπεβλήθη σε δεύτερο τρίωρο χειρουργείο. Τα εγκαύματα που έχει υποστεί είναι πολύ σοβαρά στο πρόσωπο και στο σώμα της. Σύμφωνα με το Mega, μόλις το 7% του προσώπου της δεν έχει καεί, ενώ το 93% έχει υποστεί βλάβη. Παράλληλα, το 18% του προσώπου της φέρει σοβαρά εγκαύματα.

Οι γιατροί αναφέρουν ότι η επέμβαση πήγε καλά, και αναμένονται να γίνουν ακόμα περισσότερες. Οι γιατροί και οι ειδικοί ψυχολόγοι προσπαθούν να τη στηρίξουν στον αγώνα της, αν και η ίδια δεν έχει ζητήσει ακόμα να δει το πρόσωπό της. Δείτε και ένα βίντεο ντοκουμένο με την πρώτη ύποπτη.

Τι εξετάζει η αστυνομία;

Από καταθέσεις και στοιχεία που προκύπτουν από τις εντατικές έρευνες της ειδικής ομάδας των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, ο κύκλος των υπόπτων «σφραγίζει» στις 3, με κομβική ημερομηνία το Σάββατο. Μάλιστα η κατάθεση του πρώην συντρόφου της, που θα διαβάσετε εδώ, μπορεί να είναι χρήσιμη.

Την ίδια ώρα, η συνάντηση που είχαν προγραμματίσει σήμερα οι αστυνομικοί με την 34χρονη Ιωάννα στο ψυχρό δωμάτιο της Μονάδας Εγκαυμάτων ματαιώθηκε, λόγω αδυναμίας της κοπέλας.

Το Σάββατο είναι κομβική ημερομηνία καθώς τότε οι αστυνομικοί θα έχουν στα χέρια τους δύο πράγματα. Από τη μία, τα αποτελέσματα από τις σαρώσεις των επικοινωνιών όπου θα δουν πλέον ξεκάθαρα ποιο από τα 3 πρόσωπα βρισκόταν στο σημείο της επίθεσης την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα και δεύτερον το πόρισμα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ που έχουν αναλάβει να «καθαρίσουν» τη φιγούρα της γυναίκας που έχουν απομονώσει στα βίντεο για να δουν με ποια από τις υπόπτους ταιριάζει.

πηγή: athensmagazine.gr