Θρήνος στον Βόλο - 54χρονος πέθανε από αυτοπυροβολισμό

Τραγωδία!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος στον Βόλο - 54χρονος πέθανε από αυτοπυροβολισμό

Ασύλληπτος θρήνος έχει ξεσπάσει στο Βόλο, με έναν 54χρονο να πεθαίνει αυτό αυτοπυροβολισμό, χωρίς μάλιστα να έχουν γίνει προς το παρόν γνωστοί οι λόγοι, που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία.

Ο ίδιος ήταν εγκεφαλικά νεκρός ήταν από το πρωί της Τρίτης (28/7), στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, ο 54χρονος αγρότης που αυτοπυροβολήθηκε στον κρόταφο με περίστροφο το βράδυ της Δευτέρας στη Ν. Αγχίαλο, ενώ νωρίτερα μες στη μέρα έγινε ένα σοκαριστικό τροχαίο στην Εθνική οδό.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, ο αγρότης, για άγνωστο λόγο, αποπειράθηκε να θέσει τέλος στη ζωή του στρέφοντας το περίστροφο στον κρόταφο και πυροβολώντας.

Ο 54χρονος εντοπίστηκε από τους γονείς του και άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου η κατάστασή του ήταν πολύ κρίσιμη εξαρχής

Άγνωστοι παραμένουν μέχρι στιγμής οι λόγοι που οδήγησαν τον άνδρα σε αυτή την πράξη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν άφησε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που προέβη στο απονενοημένο διάβημά του.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, που ερευνά την κατοχή του πιστολιού από τον 54χρονο.

Θρήνος έχει ξεσπάσει και στην οικογένεια της ΑΕΚ, η οποία βίωσε μία μεγάλη απώλεια.

Πηγή: athensmagazine.gr

Πέθανε ο Άντον Χουντάεφ από κορωνοϊό!

Ο φονικός κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις και συνεχίζει να "θερίζει" ζωές. Ένα νέο θύμα του είναι ένας γιατρός από την Ουκρανία που κατέληξε σήμερα, καθώς έχασε τη μάχη του για τη ζωή.

Σε ηλικία 48 ετών ο Αντόν Χουντάεφ νικήθηκε από τον φονικό ιό.

Ο γιατρός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ουκρανίας και γιατρός της Μέταλιστ, Αντόν Χουντάεφ, πέθανε σε ηλικία μόλις 48 ετών από την Covid-19, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας (UAF).

«Εκ μέρους του προέδρου της ουκρανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Αντρέι Παβένκα, του προπονητή της εθνικής ομάδας Αντρέι Σεφτσένκο και ολόκληρης της οικογένειας ποδοσφαίρου της Ουκρανίας, εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.

Όλη η εθνική ομάδα λυπάται πολύ», ανέφερε η Ομοσπονδία της Ουκρανίας, που πρόσθεσε πως οι καλύτεροι γιατροί της χώρας πάλεψαν για να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Ο Χουντάεφ ήταν τα τελευταία 20 χρόνια ο γιατρός της Μέταλιστ Χάρκιβ και από το 2016 είχε αναλάβει καθήκοντα και στην Εθνική ομάδα της Ουκρανίας.

Από κορωνοϊό ηττήθηκε και ο Σέσαρ Σαλίνας!

Ο γιατρός Άντον Χουντάεφ από την Ουκρανία που κατέληξε από κορωνοϊό.

Γιατρός Κορωνοιος