Θεσσαλονίκη: Από το απόγευμα τα μπουζούκια λόγω κορωνοϊού!

Πολυμήχανοι οι Θεσσαλονικείς

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Θεσσαλονίκη: Από το απόγευμα τα μπουζούκια λόγω κορωνοϊού!

Το νέο μέτρο που θέλει τα νυχτερινά κέντρα να κλείνουν από τις 12 η ώρα, προβλημάτισε ιδιαίτερα τους επιχειρηματίες για την οικονομική έκβαση των επιχειρήσεών τους. Οι Θεσσαλονικείς όμως, είναι πολυμήχανοι και φαίνεται να είχαν μία διαφορετική ιδέα. Από το απόγευμα λοιπόν αποφάσισαν να ξεκινάει το πρόγραμμά τους λόγω κορωνοϊού.

Νυχτερινό κέντρο θα λειτουργεί πλέον από τις 8 το βράδυ και μέχρι τα μεσάνυχτα, ώστε και να ικανοποιήσει το κοινό του αλλά και να τηρήσει τα μέτρα που έχουν επιβληθεί.

Περισσότερες πληροφορίες για την απόφαση που πήραν οι Θεσσαλονικείς - Από το απόγευμα θα λειτουργούν τα μπουζούκια λόγω κορωνοϊού

Μεταθέτουν το ωράριο λειτουργίας τους νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης μετά τα περιοριστικά μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση με στόχο τον περιορισμό διασποράς του κορονοϊού.

Από σήμερα τα μεσάνυχτα επιβάλλεται λουκέτο στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος μετά τις 12 τα μεσάνυχτα και μέχρι τις 7 το πρωί, καθώς παρατηρήθηκε συνωστισμός σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Μπουζούκια κορωνοιος

Ένα από τα νυχτερινά κέντρα που προχωρά σε αλλαγή προγράμματος λόγω των μέτρων είναι το «Όραμα» στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής καλλιτέχνης, Νίκος Βέρτης. Όπως έγινε γνωστό, το κέντρο θα λειτουργεί πλέον από τις 8 το βράδυ και μέχρι τα μεσάνυχτα, ώστε και να ικανοποιήσει το κοινό του αλλά και να τηρήσει τα μέτρα που έχουν επιβληθεί.

Όσοι έχουν κάνει ήδη τις κρατήσεις τους ενημερώνονται ότι θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο στις 19.30, καθώς μισή ώρα αργότερα αρχίζει το πρόγραμμα. Όσοι επιθυμούν να κάνουν νέες κρατήσεις λαμβάνουν ενημέρωση για τις αλλαγές, σύμφωνα με τις οποίες, ο Νίκος Βέρτης θα ανεβαίνει στην πίστα στις 21.30.

Οι εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη στο «Όραμα» άρχισαν στις 7 Αυγούστου και είναι προγραμματισμένες για κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Θλίψη προκαλεί η είδηση για την γυναίκα που πέθανε από κορωνοϊό στην Πτολεμαΐδα!

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Βλάντιμιρ Πούτιν: Εγκρίθηκε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό!

Σε εξαιρετικά ευχάριστες και ελπιδοφόρες δηλώσεις προέβη ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, η έκτακτη είδηση θέλει τον Πούτιν να ενέκρινε ήδη το εμβόλιο.

Πιο αναλυτικά, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμί Πούτιν δήλωσε την Τρίτη ότι το υπουργείο Υγείας της χώρας ενέκρινε το πρώτο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ενώ ανέφερε επίσης πως η κόρη του έχει ήδη εμβολιαστεί.

Σύμφωνα με τον Πούτιν μετά τον εμβολιασμό η κόρη του ανέβασε λίγο πυρετό αλλά μετά δεν διήρκεσε πολύ.

Περισσότερες πληροφορίες για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού που ενέκρινε ο Πούτιν

Το εμβόλιο, που αναπτύχθηκε από το Ινστιτούτο Gamaleya της Μόσχας, έλαβε το «πράσινο φως» από το ρωσικό Υπουργείο Υγείας την Τρίτη, αποκάλυψε ο Πούτιν.

Η Ρωσία κατέγραψε σήμερα 4.945 νέα κρούσματα κορωνοϊού, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό τους σε 897.599 –ο τέταρτος υψηλότερος αριθμός περιστατικών στον κόσμο.

Πούτιν Κορωνοϊός Εμβόλιο

Ο επίσημος αριθμός των νεκρών από COVID-19 αυξήθηκε σε 15.131 αφού οι αρχές ανακοίνωσαν ότι 130 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο.

ΠΗΓΗ: eleftherostypos.gr

Άλλος ένας θάνατος σημειώθηκε στη χώρα μας από τον φονικό ιό.