Κορωνοϊός: Στη ΜΕΘ παραμένει η 17χρονη - Έντονη η ανησυχία

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Κορωνοϊός: Στη ΜΕΘ παραμένει η 17χρονη - Έντονη η ανησυχία

Τις τελευταίες ημέρες έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει η είδηση της 17χρονης κοπέλας που εισήλθε στη ΜΕΘ με κορωνοϊό, ενώ η κατάστασή της υγείας της δεν βλέπει βελτίωση καθώς παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Αγωνία υφίσταται για την εξέλιξη της κατάστασης.

Ειδικότερα, την ίδια στιγμή άλλα δύο περιστατικά ανθρώπων που νοσούν – ενός 30χρονου από Έδεσσα και ενός βρέφους 3,5 μηνών από την ίδια περιοχή - φαίνεται να ανησυχούν τους γιατρούς

Στη ΜΕΘ παραμένει η 17χρονη με κορωνοϊό

Παραμένει διασωληνωμένη σε ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ η 17χρονη που διαγνώστηκε με κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη. Η νεαρή κοπέλα όταν επέστεψε πριν από πέντε ημέρες από τις διακοπές της παρουσίασε έντονο πυρετό. Μεταφέρθηκε σε περιφερειακό νοσοκομείο και στη συνέχεια στο ΑΧΕΠΑ, όπου αργότερα κρίθηκε ότι η κατάσταση της χειροτερεύει με αποτέλεσμα να την μεταφέρουν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

 Κορωνοϊός 17χρονη ΜΕΘ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV, η κατάστασή της είναι σταθερή. Αυτό που αναφέρουν οι γιατροί είναι ότι η κοπέλα ήταν υγιής πριν νοσήσει από κορονοϊό, κάτι που είχε γράψει από το πρωί της Κυριακής το ethnos.gr, παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν η 17χρονη να πάσχει από κάποιο νόσημα.

Την ίδια στιγμή άλλα δύο περιστατικά ανθρώπων που νοσούν – ενός 30χρονου από Έδεσσα και ενός βρέφους 3,5 μηνών από την ίδια περιοχή - φαίνεται να ανησυχούν τους γιατρούς.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

217 νέα κρούσματα σήμερα στη χώρα μας εχθές

Κορωνοϊός: 3,5 μηνών βρέφος θετικό στην Έδεσσα

Δέος προκαλεί η είδηση που έγινε γνωστή στην Έδεσσα, όπου ένα βρέφος 3,5 μηνών διαγνώσθηκε με κορωνοϊό. Τo νεογνό βρίσκεται στο νοσοκομείο για την παροχή της απαραίτητης φροντίδας, ενώ έντονη είναι η ανησυχία για την εξέλιξη της υγείας του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «Λόγος της Πέλλας», ένα βρέφος μόλις 3,5 μηνών, βρέθηκε θετικό στον φονικό ιό και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Έδεσσας, Ενώ, εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα των γονέων του.

3,5 μηνών βρέφος θετικό στον κορωνοϊό στην Έδεσσα

Από το Σάββατο, σύμφωνα με το ίδιο τοπικό μέσο, νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ένας ακόμα νεαρός από την Εδεσσα, η κατάσταση του οποίου επιδεινώθηκε τις τελευταίες μέρες. Χθες, ανακοινώθηκαν επιπλέον τέσσερα κρούσματα στην Έδεσσα με την πλειοψηφία των ασθενών να αφορά ηλικίες από 20-30 ετών.

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό πως μια 37χρονη θετική στον ιό γέννησε στο «Αττικόν», ενώ στις αρχές του Αυγούστου ακόμα μια γυναίκα με κορωνοϊό είχε φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι στο «Ιπποκράτειο».

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Ιερέας στη Μυτιλήνη βρέθηκε θετικός!