Νεκρός 23χρονος στα Σύβοτα

Ανασύρθηκε από τη θάλασσα

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Νεκρός 23χρονος στα Σύβοτα

Τραγωδία με έναν νεκρό σημειώθηκε εχθές, κατά τις μεσημβρινές ώρες στα Συβότα, καθώς ένας 23χρονος ανασύρθηκε μέσα από τη θάλασσα δίχως να έχει τις αισθήσεις του. Την υπόθεση έχουν αναλάβει οι τοπικές αρχές με στόχο την εξακρίβωση όλων των στοιχείων και των συνθηκών που οδήγησαν στον τραγικό και άδικο θάνατο του νεαρού.

Αναλυτικότερα, το συμβάν έλαβε χώρα εχθές το μεσημέρι και συγκεκριμένα στην περιοχή της παραλίας «Πισίνα» Μαύρου Όρους Συβότων. Ο άτυχος 23χρονος αλλοδαπός ανασύρθηκε από τη θαλάσσια χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, ενώ λίγο αργότερα κατέληξε.

Νεκρός 23χρονος στα Σύβοτα

Σύβοτα Νεκρός 23χρονος

Ο νεαρός διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Συβότων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Παράλληλα, βρέθηκε νεκρός και ένας άνδρας δεμένος με μονωτική ταινία στο Άργος

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Κρήτη: Νεκρός άντρας βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο

Συγκλονίζει η είδηση του θανάτου ενός άντρα στην Κρήτη που βρέθηκε κρεμασμένος από ένα δέντρο. Η αστυνομία προσπαθεί να βρει τις απαντήσεις που αφορούν τη συγκεκριμένη υπόθεση και τον νεκρό άντρα.

Ειδικότερα, Τέλος στην ζωή του έδωσε όπως όλα δείχνουν ένας άντρας το απόγευμα της Τετάρτης στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αλλοδαπό χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.Σύμφωνα με το cretalive.gr Το άψυχο σώμα του φέρεται να εντοπίστηκε σε χωράφι, κρεμασμένο από δέντρο.Στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: eleftherostypos.gr

Άλλη μία είδηση σοκάρει. Διαβάστε για το τραγικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε έναν 20χρονο στη Σάμο.