Πυροβολισμοί σε ΟΠΑΠ της Θεσσαλονίκης - Υπάρχει τραυματίας

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πυροβολισμοί σε ΟΠΑΠ της Θεσσαλονίκης - Υπάρχει τραυματίας

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε έξω από πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας άνδρας πυροβόλησε έναν 39χρονο γνωστό του, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας, στη Νικόπολη Θεσσαλονίκης.

Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ και ο 39χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε εφημερεύον νοσοκομείο ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Ύστερα από αναζητήσεις αστυνομικών της άμεσης δράσης, άμεσα συνελήφθη ο άνδρας που πυροβόλησε, ο οποίος οδηγήθηκε στο Α.Τ. Παύλου Μελά. Δείτε ωστόσο που είχαμε 9 νεκρούς από πυροβολισμούς.

Πηγή: protothema.gr

Συναγερμός στην Πρέβεζα: Έπεσαν πυροβολισμοί - Υπάρχουν τραυματίες

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε μετά το μεσημέρι σήμερα Σάββατο στη Μυρσίνη, στην Πρέβεζα. Σύμφωνα με πληροφορίες του prevezanews, υπάρχουν δύο σοβαρά τραυματίες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τα αίτια της συμπλοκής είναι οι «προσωπικές διαφορές».

Το επεισόδιο έγινε μεταξύ τριών αντρών (40-45 ετών), οι δύο από αυτούς αδέρφια. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο ένας εκ των αδερφών πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο. Σοβαρά τραυματίστηκαν ο αδερφός του στην κοιλιακή χώρα και ο τρίτος εμπλεκόμενος, ιδιοκτήτης καφενείου, στο κεφάλι.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πρέβεζας με τον δεύτερο να βρίσκεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. Στο χωριό βρέθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Ο δράστης έχει διαφύγει και η Αστυνομία έχει εξαπολύσει κυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Πηγή: ethnos.gr

Θρήνος στον Βόλο - 54χρονος πέθανε από αυτοπυροβολισμό

Ασύλληπτος θρήνος έχει ξεσπάσει στο Βόλο, με έναν 54χρονο να πεθαίνει αυτό αυτοπυροβολισμό, χωρίς μάλιστα να έχουν γίνει προς το παρόν γνωστοί οι λόγοι, που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία.

Ο ίδιος ήταν εγκεφαλικά νεκρός ήταν από το πρωί της Τρίτης (28/7), στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, ο 54χρονος αγρότης που αυτοπυροβολήθηκε στον κρόταφο με περίστροφο το βράδυ της Δευτέρας στη Ν. Αγχίαλο, ενώ νωρίτερα μες στη μέρα έγινε ένα σοκαριστικό τροχαίο στην Εθνική οδό.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, ο αγρότης, για άγνωστο λόγο, αποπειράθηκε να θέσει τέλος στη ζωή του στρέφοντας το περίστροφο στον κρόταφο και πυροβολώντας.

Ο 54χρονος εντοπίστηκε από τους γονείς του και άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου η κατάστασή του ήταν πολύ κρίσιμη εξαρχής

Άγνωστοι παραμένουν μέχρι στιγμής οι λόγοι που οδήγησαν τον άνδρα σε αυτή την πράξη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν άφησε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που προέβη στο απονενοημένο διάβημά του.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, που ερευνά την κατοχή του πιστολιού από τον 54χρονο.

Θρήνος έχει ξεσπάσει και στην οικογένεια της ΑΕΚ, η οποία βίωσε μία μεγάλη απώλεια.