Ραγδαίες αποκαλύψεις για το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα - Αποκαλύφθηκε ποιος είναι ο πατέρας της 15χρονης

Νέα στοιχεία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ραγδαίες αποκαλύψεις για το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα - Αποκαλύφθηκε ποιος είναι ο πατέρας της 15χρονης

Ως ένα σκληρό, με ιδιαίτερη προσωπικότητα άτομο και χωρίς κανένα ίχνος μεταμέλειας χαρακτηρίζουν οι αστυνομικοί τη 15χρονη, που φέρεται να οργάνωσε τη δολοφονία της ίδιας της της μητέρας στην Αγία Βαρβάρα.

Οι λεπτομέρειες από το σατανικό σχέδιο της δολοφονίας συγκλονίζουν, με τους αστυνομικούς να αποκαλύπτουν πτυχές που όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, τους άφησε άφωνους.

Η κυνικότητα και η πλήρης άρνηση μεταμέλειας της 15χρονης έχει προβληματίσει τους αστυνομικούς. «Δεν την ενδιαφέρει καθόλου τι συνέβη», ανέφερε χαρακτηριστικά αστυνομικός που συμμετέχει στις έρευνες.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφος της, ομολόγησαν τα πάντα και έδωσαν όλες τις λεπτομέρειες του εγκλήματος.

πατέρας της 15χρονης στην αγία βαρβάρα

Τραγική φιγούρα η ξαδέλφη της 50χρονης

Ο πλέον κοντινός άνθρωπος της 15χρονης είναι αυτή η γυναίκα, η οποία και αναζητούσε επί ώρες την 50χρονη. Αυτή κάλεσε την αστυνομία με ανησυχία, ενώ σήμερα βρέθηκε στα γραφεία του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την ανιψιά της.

Σοκ προκαλούν και οι αποκαλύψεις για την δολοφονία στο Λουτράκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δε ρώτησε τίποτε για το τι συνέβη παρά μόνο για το πώς θα μπορέσει να τη βοηθήσει, μιας και είναι η πιο κοντινή της συγγενής. Και εξάλλου, πρόκειται μόνο για ένα κορίτσι 15 ετών.
Παρόν, ήταν και ο συνήγορος της, Σπύρος Δημητρίου, τον οποίο διόρισε η ξαδέλφη της 50χρονης.

Ιατροδικαστική εξέταση

Η ιατροδικαστική εξέταση από τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη, σοκάρει. Απανωτές μαχαιριές από στιλέτο, τουλάχιστον 20 σε τραχυλική χώρα, γνάθο, στέρνο, κεφάλι και ψηλά στην πλάτη.

Το θύμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έφερε αμυντικά τραύματα. Όμως οι δράστες, είχαν οργανώσει καλά το σχέδιο τους. Ομολόγησε η 15χρονη!

Πηγή: athensmagazine.gr

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Παραδόθηκε και ο τρίτος ανήλικος για τη δολοφονία της 50χρονης

Συγκλονίζει όλη την Ελλάδα το έγκλημα, που συντελέστηκε στην Αγία Βαρβάρα, με φωτογραφίες της 50χρονης να έρχονται στη δημοσιότητα, την ίδια ώρα που και ο 16χρονος ανήλικος παραδόθηκε στις Αρχές, επιβεβαιώνοντας πως υπήρχε και τρίτο άτομο.

Ο 16χρονος φέρεται ως συνεργός της 15χρονης που κατηγορείται για την δολοφονία της μητέρας της. Νωρίτερα, οι δύο ανήλικοι, η 15χρονη κόρη και ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της, ομολόγησαν τη δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα.

Ομολόγησαν και περιέγραψαν με κάθε φρικτή λεπτομέρεια την αποτρόπαια πράξη τους στου αστυνομικούς, παραδεχόμενοι ότι σχεδίαζαν τον τελευταίο μήνα να σκοτώσουν τη γυναίκα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 15χρονη υποστήριξε οτι η ζωή της ήταν αφόρητη κοντά της μετά το θάνατο του πατέρα της. «Με απειλούσε ότι θα με βάλει στο αναμορφωτήριο» είπε στους αστυνομικούς. Αρχικά της είχαν δώσει χάπια αλλά δεν πέτυχαν, μετά επιχείρησαν μάταια να προμηθευτούν δηλητήριο και τελικά αποφάσισαν να τη σκοτώσουν με μαχαίρι.

Τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, της επιτέθηκαν την ώρα που κοιμόταν και την έδεσαν με τη βοήθεια ακόμη ενός 17χρονου Έλληνα, φίλου του συντρόφου της 15χρονης και την τραυμάτισαν θανάσιμα. Παρούσα στη δολοφονία και η 15χρονη.

Σχεδίαζαν να διαφύγουν στη Ρουμανία, ωστόσο εντοπίστηκαν στις Σέρρες σε ένα παλιό αυτοκίνητο και προσήχθησαν.