Αγία Μαρίνα: Στον ανακριτή οι δύο Πακιστανοί που επιτέθηκαν στην κοπέλα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τους άλλους τέσσερις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγία Μαρίνα: Στον ανακριτή οι δύο Πακιστανοί που επιτέθηκαν στην κοπέλα

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκαν οι δύο Πακιστανοί που συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής, μετά την επίθεση που έκαναν σε νεαρή γυναίκα στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Οι δυο τους μαζί με άλλους τέσσερις, επιχείρησαν να βιάσουν την κοπέλα και να το μεταδώσουν live στο διαδίκτυο.

Στην επίθεση συμμετείχαν τέσσερις ακόμα άνδρες οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται ακόμα από τις Αρχές.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, η 25χρονη γυναίκα είχε πάει για μπάνιο στη θάλασσα μαζί με τον σύζυγό της και φεύγοντας εκείνη προχώρησε προς το πάρκινγκ, ενώ εκείνος πήγε να πάρει κάτι από το περίπτερο.

Τότε και ενώ περίμενε μόνη της στον χώρο στάθμευσης, την περικύκλωσαν έξι άτομα πακιστανικής καταγωγής και επιχείρησαν να τη βιάσουν, τραβώντας μάλιστα με κινητό, το σκηνικό της φρίκης και αναμεταδίδοντάς το σε live streaming που διοχέτευαν σε άγνωστη σελίδα! Η κοπέλα με σκισμένα ρούχα έβαλε τις φωνές και κατάφερε τελευταία στιγμή να γλιτώσει από τα νύχια των αρπακτικών, κατήγγειλε το περιστατικό στο Α.Τ. Κορωπίου.

Αγία Μαρίνα επίθεση

Mιαμιση ώρα αργότερα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δυο Πακιστανοί εργάτες γης ηλικίας 36 και 20 ετών που μάλιστα ήταν παράνομα στη χώρα, καθώς στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ αναζητούνται άλλοι τέσσερεις ομοεθνείς τους, μέλη της ίδιας ομάδας που έστησαν την κτηνωδία σε βάρος της 25χρονης κοπέλας απο το Αιγάλεω.

To άγριο σκηνικό στήθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής. Ήταν 18:00 όταν η κοπέλα βρισκόταν μαζί με τον σύζυγό της στο πάρκινγκ του καταστήματος στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Ο άνδρας απομακρύνθηκε για λίγα λεπτά και τότε η ομάδα των έξι, την πλησιάζει και την περικυκλώνει.

Ένας εκ των δραστών σηκώνει το κινητό και ξεκινά το live streaming, ενώ οι υπόλοιποι ορμάνε πάνω της και της τραβούν τα ρούχα. Η κοπέλα προσπαθεί να ξεφύγει όμως εκείνοι σαν πεινασμένα αρπακτικά, συνεχίζουν να της τραβούν τη μπλούζα και οταν το θύμα βάζει τις φωνές και αρχίζει να κλαίει, οι δράστες αρχίζουν να βγάζουν αλαλαγμούς και δυνατές φωνές στη γλώσσα τους.

Ένα φρικτό και αδιανόητο σκηνικό... Η κοπέλα αντιστέκεται και τελικά καταφέρνει να ξεφύγει και οι δράστες απομακρύνονται. Το συμβάν το καταγγέλει στην Αστυνομία και μετα τη σύλληψη των δυο στις 19:45, οι αστυνομικοί αναζητούν και τα υπολοιπα τέσσερα μέλη της άγριας συμμορίας των βιαστών.

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Πήρε θέση για την επίθεση Πακιστανών σε γυναίκα στην Αγία Μαρίνα

Μετά την ανάρτηση βίντεο που αφορούσε την αισθητική, η Αφροδίτη Λατινοπούλου πήρε θέση και για την επίθεση Πακιστανών σε γυναίκα στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου, την οποία ξεγύμνωσαν, μεταδίδοντας μάλιστα τις απίστευτες εικόνες σε live streaming, σε άγνωστη ιστοσελίδα.

Η πολιτευτής της ΝΔ, όπως αυτοπροσδιορίζεται, σχολίασε με τον δικό της τρόπο την είδηση που κάνει τον γύρο των μέσων ενημέρωσης σήμερα 7/6.

«Η εγκληματική ενέργεια έξι Πακιστανών χτες το απόγευμα που προσπάθησαν να βιάσουν μια 25χρονη Ελληνίδα που είχε πάει για μπάνιο στην Αγία Μαρίνα δείχνει ξεκάθαρα πως κάποιοι ούτε θέλουν ούτε μπορούν να ενσωματωθούν. Η Δανία δείχνει το δρόμο» έγραψε η Λατινοπούλου.

Αφροδίτη Λατινοπούλου για επίθεση στην Αγία Μαρίνα