Αγία Μαρίνα: Αναβλήθηκε η δίκη για τους δύο Πακιστανούς που επιτέθηκαν στην 26χρονη

Τι ισχυρίστηκαν οι κατηγορούμενοι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγία Μαρίνα: Αναβλήθηκε η δίκη για τους δύο Πακιστανούς που επιτέθηκαν στην 26χρονη

Η υπόθεση της επίθεσης σε βάρος 26χρονης στην παραλία Αγίας Μαρίνας Κορωπίου από ομάδα Πακιστανών θα εκδικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο στις 22 Ιουνίου μιας και η δικαστές αποφάσισαν να αναβάλουν την υπόθεση για να έρθει να καταθέσει και η καταγγέλλουσα.

Οι ισχυρισμοί των κατηγορούμενων για την επίθεση στην Αγία Μαρίνα

«Εμείς κάναμε μπάνιο, ξαφνικά βρήκαμε την παρέα των τεσσάρων ανδρών τους οποίους ξέραμε. Τους είδαμε που πήγανε να μιλήσουν σε μια κοπέλα, εμείς κάτσαμε λίγο πιο πίσω. Δεν επιτέθηκαμε στην κοπέλα, δεν κάνουμε εμείς τέτοια πράγματα. Την ώρα που μας συνέλαβαν εμείς είδαμε τον άνδρα της, δεν τον γνωρίζουμε».

Ο δεύτερος κατηγορούμενος είπε: «Το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή ήμαστε στην ίδια παρέα με τους δράστες. Εμείς απομακρυνθήκαμε επειδή ο φίλος μου δεν έχει χαρτιά νόμιμης εισόδου και παραμονής».

Ο εισαγγελέας πρότεινε να αθωωθούν οι κατηγορούμενοι, ωστόσο το δικαστήριο ανέβαλε για να έρθει αυτοπροσώπως η καταγγέλλουσα να καταθέσει.

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Πήρε θέση για την επίθεση Πακιστανών σε γυναίκα στην Αγία Μαρίνα

Μετά την ανάρτηση βίντεο που αφορούσε την αισθητική, η Αφροδίτη Λατινοπούλου πήρε θέση και για την επίθεση Πακιστανών σε γυναίκα στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου, την οποία ξεγύμνωσαν, μεταδίδοντας μάλιστα τις απίστευτες εικόνες σε live streaming, σε άγνωστη ιστοσελίδα.

Η πολιτευτής της ΝΔ, όπως αυτοπροσδιορίζεται, σχολίασε με τον δικό της τρόπο την είδηση που κάνει τον γύρο των μέσων ενημέρωσης σήμερα 7/6.

«Η εγκληματική ενέργεια έξι Πακιστανών χτες το απόγευμα που προσπάθησαν να βιάσουν μια 25χρονη Ελληνίδα που είχε πάει για μπάνιο στην Αγία Μαρίνα δείχνει ξεκάθαρα πως κάποιοι ούτε θέλουν ούτε μπορούν να ενσωματωθούν. Η Δανία δείχνει το δρόμο» έγραψε η Λατινοπούλου.

Αφροδίτη Λατινοπούλου για επίθεση στην Αγία Μαρίνα