Βιασμός από ιερέα: Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες - «Νιώθω πως έστειλα το παιδί μου στο στόμα του λύκου»

«Το σκέφτομαι τώρα και τρελαίνομαι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βιασμός από ιερέα: Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες - «Νιώθω πως έστειλα το παιδί μου στο στόμα του λύκου»

Οι τελευταίες αποκαλύψεις για τον Ιερέα των Κάτω Πατησίων φαίνεται πως έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη καθώς ο ίδιος κρίθηκε εχθές 25/01 προφυλακιστέος μετά από την χθεσινή του απολογία στον ανακριτή καθώς κατηγορείται για βιασμό μιας ανήλικης κοπέλας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 26/01 μέσα από την εκπομπή «T-Live» αποκαλύφθηκαν νέες πληροφορίες μετά την εμφάνιση μιας ακόμη 19χρονης η οποία μάλιστα υπερασπίζεται τον 37χρονο Ιερέα.

Οι νέες αποκαλύψεις για τον 37χρονο Ιερέα

«Εδώ και δυόμισι χρόνια τρέφω συναισθήματα για εκείνον, το καλοκαίρι του 2019 ήταν η πρώτη φορά που ολοκληρώσαμε την σχέση μας. Ότι έχει γίνει, έγινε με την θέλησή μου. Συνευρισκόμασταν είτε στο σπίτι μου, είτε στο δικό του. Επίσης και στο αυτοκίνητό του, αλλά και στο κτίριο που στεγάζεται το κατηχητικό.

Η σύζυγός του δεν τα γνωρίζει, σε εμένα δεν έκανε τίποτα κακό. Του έχω στείλει γυμνές φωτογραφίες και δικά μου βίντεο και αυτός μου έστελνε αντίστοιχα. Τα περισσότερα τα έχω αποθηκευμένα στο κινητό που έχει κατασχεθεί», ανέφερε η 19χρονη.

Σοκαρισμένη η μητέρα της 19χρονης η οποία είχε εμπιστευτεί την κόρη της στον 37χρονο: «Τον είχαμε πνευματικό μας, τους εξομολογούμουν τα πάντα. Τον είχα εμπιστευτεί και επέτρεψα στην κόρη μου να βρίσκεται κοντά του, της επέτρεψα να τον συνοδεύσει στις οικογενειακές του διακοπές.

Του είχα μιλήσει πριν φύγουν και μου είχε πει να μην ανησυχώ και πως θα την πρόσεχε ο ίδιος σαν την οικογένειά του. Το σκέφτομαι τώρα και τρελαίνομαι γιατί νιώθω πως εγώ έστειλα το παιδί μου στο στόμα του λύκου».

«Έλεγε να τον βλέπω σαν πατέρα μου» - Σοκάρει η μαρτυρία του κοριτσιού

Σοκάρει η υπόθεση του βιασμού ανήλικης από ιερέα στα Κάτω Πατήσια, με τη φερόμενη δράση του να διαρκεί για περίπου έξι μήνες και να ξεκινά από το τέλος του 2019 μέχρι τους πρώτους μήνες του 2020.

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια της ανήλικης κοπέλας που φέρεται να βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του κληρικού.«Μου έλεγε ότι δεν είναι μόνο πνευματικός μου πατέρας, ότι μπορώ να τον βλέπω και σαν πατέρα μου κανονικό, ότι μπορώ να τον εμπιστευτώ για όλα, για.... διαβάστε στο athensmagazine την συγκλονιστική συνέχεια.