Τραγωδία Πάτρα: Τα τελευταία λεπτά της 9χρονης λίγο πριν "φύγει"

Η αποκάλυψη στον ALPHA

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Τα τελευταία λεπτά της 9χρονης λίγο πριν

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, νέες είναι οι πληροφορίες που έχουν βγει στην επιφάνεια για την Τραγωδία στην Πάτρα με τα τρία κορίτσια μιας οικογένειας που έχασαν την ζωή τους μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Έτσι, ο διευθυντής του παιδοκαρδιολογικού τμήματος του Ωνασείου Ιωάννης Παπαγιάννης μίλησε στον ALPHA όπου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε εμάς ήρθε πέρσι το Μάιο. Είχε υποστεί επεισόδια ανακοπής στην Πάτρα και ήρθε στο Ωνάσειο για τοποθέτηση απινιδωτή. Με το δεδομένο των δύο προηγούμενων θανάτων συμφωνήσαμε να τοποθετηθεί ο απινιδωτής ο οποίος δεν κατέγραψε επικίνδυνη αρρυθμία».

Οι τελευταίες πληροφορίες για την Τραγωδία στην Πάτρα

Τα στοιχεία που έστειλαν στον φάκελο για τον θάνατο των 3 παιδιών στο Ανθρωποκτονιών

Στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που έχει πολύ υψηλό ποσοστό εξιχνίασης υποθέσεων στις οποίες κυριαρχεί το μυστήριο, πέρασε ο φάκελος για τους θανάτους των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Παρότι οι Αρχές είναι στο σκοτάδι - μιας και οι τρεις θάνατοι θεωρούνται ανεξήγητοι, αφού οι ιατροδικαστές δεν έχουν κατορθώσει να βρουν την αιτία κατά περίπτωση - κομβικό ρόλο στο να περάσει ο φάκελος στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έπαιξε το γεγονός ότι και τα τρία παιδιά πέθαναν ενώ νοσηλεύονταν, την ώρα που απουσίαζαν γιατροί και νοσοκόμες.

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, που είναι ο πρόεδρος των ιατροδικαστών, είπε το απόγευμα της Πέμπτης στο Mega ότι προς το παρόν δεν... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr