Πάτρα: «Δόθηκαν κάποια εντάλματα σύλληψης...» - Η αποκάλυψη μετά την τελευταία συνέντευξη της μητέρας

«Ούτε το 10% δεν δημοσιοποίησα...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Πάτρα: «Δόθηκαν κάποια εντάλματα σύλληψης...» - Η αποκάλυψη μετά την τελευταία συνέντευξη της μητέρας

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις και αυτή την εβδομάδα στο θρίλερ της Πάτρας, καθώς όλο και περισσότερα στοιχεία και μαρτυρίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, της σοβαρότητας της υπόθεσης είναι και η απόφαση της Αγγελικής Νικολούλη να προχωρήσει σε μια έκτακτη εκπομπή του Φως στο Τούνελ - δείτε εδώ την αντίδραση του κοινού - την Παρασκευή 25/3, η οποία θα κάνει πολλές συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας Πελοπόννησος, ο οποίος ήταν αυτός που πήρε συνέντευξη από την μητέρα των τριών παιδιών, αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης 24/3 στην Κοινωνία Ώρα Mega τι συζήτησε με την μητέρα μόλις έληξε η συνέντευξη ολοκληρώθηκε.

Η συζήτηση του δημοσιογράφου με την μητέρα των παιδιών στην Πάτρα

«Στην Πάτρα παρακολουθούμε κατά πόσο εξελίσσονται οι έρευνες και με ποιους ρυθμούς. Όλες οι πληροφορίες που προκύπτουν μας κρατούν σε αναμονή, πάντα υπάρχει κινητικότητα, ότι δόθηκαν κάποια εντάλματα σύλληψης ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε, από τις τοπικές αρχές, εάν τα εκτέλεσε η Εισαγγελία της Πάτρας.

Δεν γνωρίζω εάν οι μαρτυρίες έχουν κατατεθεί εγγράφως στην Εισαγγελία ή εάν έχουν γίνει σε ανεπίσημο επίπεδο. Μέσα από τη συζήτηση με την Ρούλα Πισπιρίγκου είναι έτοιμη να μιλήσει για τις συνθήκες θανάτου των παιδιών στις αρμόδιες Αρχές. Ούτε το 10% δεν δημοσιοποίησα μέσα από την εφημερίδα. Είναι έτοιμη να πάει να μιλήσει σε έναν επίσημο φορέα. Είναι διαφορετικές οι περιπτώσεις των θανάτων των 3 κοριτσιών.

Αυτό το οποίο μου μετέφερε η μητέρα είναι ότι έχει καταλήξει και δεν βρίσκει πραγματικό στοιχείο που να πιστοποιεί ότι υπάρχει κάποιος εξωγενής παράγοντας για τον θάνατο του ενός ή των τριών παιδιών. Το δημοσίευμα ότι η 9χρονη κατάπιε αποτσίγαρα ήταν ψευδές και υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το νοσοκομείο. Ποτέ δε συνέβη αυτό».

Από την άλλη, ο ψυχολόγος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Στέφανος Αλεβίζος δήλωσε: «Η επικοινωνία έγινε στο πλαίσιο μίας συνεργασίας, είχαμε μία μάνα που είχε χάσει 2 παιδιά και νοσηλευόταν το τρίτο, οπότε με κάποιο τρόπο συνεργαζόμαστε με τους γιατρούς για να μας φέρουν σε επαφή με τους γονείς, για το εάν χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη.

Έτσι, στο πλαίσιο αυτό μας αναφέρουν την υποψία τους, και μία θολή εικόνα ότι «κάτι δεν πάει καλά», και εμείς με τη σειρά μας είπαμε ότι ο αρμόδιος για να το χειριστεί είναι ο Εισαγγελέας της περιοχής».

Απόσπασμα από την συνέντευξη της μητέρας των παιδιών στην εφημερίδα

Στην εφημερίδα Πελοπόννησος μίλησε η μητέρα των άτυχων παιδιών, η οποία προέβη σε ένα ξέσπασμα κατά των όσων λέγονται στα μέσα μαζική ενημέρωσης για εκείνη και το μερίδιο ευθύνης που έχει στην υπόθεση.

«Δεν είμαι στα όριά μου. Είμαι ήδη…πολύ εκτός ορίων. Θα μου πει και μένα κάποιος, τι έκανα; Κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι έκανα κακό στα παιδιά μου, θα μου πουν…πώς και πότε; Ποτέ μα ποτέ. Αυτή είναι η αλήθεια. Τι να μου πουν…;» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα των παιδιών με τον δημοσιογράφο να ρωτάει:

«Αν είχες μια κάμερα μπροστά σου, σε όλους αυτούς, δημοσιογράφους, αναλυτές, επιστήμονες, αλλά κυρίως στον απλό κόσμο, που σε θεωρούν ένοχη ή έμμεσα σε δείχνουν με το δάχτυλο ως παιδοκτόνο, τι θα έλεγες;».

«Θα έλεγα…σταματήστε το θέμα. Σταματήστε. Έχετε άδικο. Θα το δείτε στην πορεία ότι έχετε άδικο. Μέχρι τότε θα έχετε πάρει τη ζωή μου στα χέρια σας. Αυτό θα έλεγα. Έχω ήδη το κακό, των τριών θανάτων στο σπίτι μου. Μου έχετε κάνει κι άλλο κακό. Θα μου κάνετε κι άλλο, κι άλλο κακό και μετά… που θ΄ απολογηθείτε; Λέτε, λέτε, λέτε και κανείς δεν με ζει. Κανένας δεν μ΄ έχει ζήσει», απάντησε εκείνη.