Τραγωδία Πάτρα: Η νοσηλεύτρια της Τζωρτζίνας μίλησε - Τι έγινε τη μοιραία μέρα που έφυγε η μικρή

«Δεν ξέρω αν θα την χαρακτήριζα...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Η νοσηλεύτρια της Τζωρτζίνας μίλησε - Τι έγινε τη μοιραία μέρα που έφυγε η μικρή

Στο φως της δημοσιότητας βγαίνουν όλο και περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση στην Πάτρα με πρωταγωνίστρια την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία μέσα από τη ΓΑΔΑ "ρίχνει" τα βέλη της και προς άλλες κατευθύνσεις. Το βράδυ του Σαββάτου 3/4, έσπασε τη σιωπή της η νοσηλεύτρια της μικρής Τζωρτζίνας, η οποία μίλησε για το τι είδε εκείνη τη μέρα που έφυγε από τη ζωή η μικρή.

Οι δηλώσεις της νοσηλεύτριας της Τζωρτζίνας

Μέσα από τις δηλώσεις της θέλησε να περιγράψει όσα έζησε πλάι στη μικρή Τζωρτζίνα λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.

Να μου πείτε λοιπόν τι ακριβώς συνέβη εκείνο το κρίσιμο βράδυ;

Βγήκε η μαμά από το δωμάτιο, ήρθε στην στάση των νοσηλευτών μας είπε κάτι που δεν κατάλαβα τι ήτανε. Σηκωθήκαμε με την άλλη νοσηλεύτρια, εκείνη φώναξε τον γιατρό και κατευθυνθήκαμε όλοι μαζί στο δωμάτιο του παιδιού.

Πως θα λέγατε την ψυχολογική κατάσταση της μητέρας;

Δεν φώναζε, αλλά δεν θεωρώ ότι είμαι η κατάλληλη να ψυχολογήσω. Δεν ξέρω αν θα την χαρακτήριζα ήρεμη αλλά δεν φώναζε.

Πάμε λοιπόν στο δωμάτιο. Τι συνέβαινε εκεί; ποια ήταν η αντίδραση;

Η πρώτη μας αντίδραση ήταν να αξιολογήσουμε την κατάσταση και μετά κάναμε ότι έπρεπε να γίνει.

Τα μηνύματα της Ρούλας στους γιατρούς - Όσα έλεγε για να μην κινήσει υποψίες

Μετά από όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας τα τελευταία εικοσιτετράωρα, σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», στο Mega, την Κυριακή 3/4.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ που έχει ασχοληθεί συστηματικά με την υπόθεση της Πάτρας, έχει στη διάθεσή του μία σειρά από τα παραπλανητικά μηνύματα που έστελνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στους γιατρούς, σε μία προσπάθεια σκηνοθεσίας ώστε να προχωρήσει στο μεγάλο επεισόδιο, την θανατηφόρα ανακοπή της Τζωρτζίνας, και να μην κινήσει υποψίες.

Παράλληλα, ετοιμάζονται την ίδια ώρα τα πορίσματα για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδας. Ως προς το θέμα της σπιτονοικοκυράς, υπάρχουν ορισμένες υπόνοιες, ωστόσο η αστυνομία αναφέρει πως πέθανε από παθολογικά αίτια πράγματι.

Η σπιτονοικοκυρά είχε επικοινωνία με γυναίκες, οι οποίες καταθέτουν τη δική τους μαρτυρία στο «Βήμα» και περιγράφουν όσα γνώριζαν και τι προηγήθηκε του θανάτου της σπιτονοικοκυράς.