Τραγωδία Πάτρα: «Φαίνεται πως υπάρχει εγκληματική ενέργεια και στους θανάτους Μαλένας και Ίριδας»

Καταιγιστικές οι εξελίξεις - Όλα όσα ανέφερε ο Γρηγόρης Λέων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: «Φαίνεται πως υπάρχει εγκληματική ενέργεια και στους θανάτους Μαλένας και Ίριδας»

Το πρωί της Κυριακής 10/4 μέσα από την εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» μίλησε ο πρόεδρος Ιατροδικαστών, Γρηγόρης Λέων σχετικά με την τραγωδία στην Πάτρα καθώς οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο δεν έχουν τέλος.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας που εξετάζονται εκ νέου, μετά τα στοιχεία που απέδειξαν πως ο θάνατος της Τζωρτζίνας είναι εγκληματική ενέργεια.

Στην συνέχεια ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά: «Όσον αφορά το πρώτο παιδί, νομίζω την απάντηση και τη λύση πέρα από την τριμελή επιτροπή, θα δώσει και ο καθηγητής Παθολογικής Ανατομικής, Μανώλης Αγαπητός και αυτό γιατί τα εύρημα, σε ό,τι αφορά τη Μαλένα είναι αυτά που ανέδειξε ο ίδιος».

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Λέων για την τραγωδία στην Πάτρα

Με συγγενή του Μάνου η εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας με τις τελευταίες εξελίξεις καθώς πριν από λίγες ώρες έγινε η ανάσυρση του τάμπλετ από τον τάφο της 9χρονης Τζωρτζίνας την ίδια ώρα που Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται στις φυλακές του Κορυδαλλού καθώς κατηγορείται για τον χαμό της.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με τις πληροφορίες από την εφημερίδα «Πελοπόννησος» έγινε άλλη μια αποκάλυψη για την ίδια καθώς φέρεται να είχε εξωσυζυγική σχέση με συγγενή του Μάνου Δασκαλάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος μίλησε στον ΑΝΤ1 οπού ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ήταν μια «συγγένεια που έγινε στην διαδρομή». Είπε ακόμη πως από το ρεπορτάζ έχει αναδειχθεί πως ο Μάνος Δασκαλάκης χτυπούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου και μάλιστα τουλάχιστον τρεις φορές ενώπιον της μεγαλύτερης κόρης τους, σημειώνοντας πως «ο Μάνος χτυπούσε την Ρούλα και η Τζωρτζίνα ήταν μπροστά».