«Το θέατρο του παραλόγου» - Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με την φράση της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Τι να πω...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Το θέατρο του παραλόγου» - Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με την φράση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η Κατερίνα Καινούργιου παρουσίασε στην εκπομπή της, Super Κατερίνα, την Τετάρτη 13/4, την συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου στην εφημερίδα Πελοπόννησος, με αφορμή την ημέρα θα΄νατου της Μαλένας. Διαβάζοντας όσα ανέφερε, μία από τις φράσεις που χρησιμοποίησε η 33χρονη εξόργισε την παρουσιάστρια και την έκανε να βγει εκτός εαυτού.

Η φράση της Ρούλας Πισπιρίγκου που έκανε έξαλλη την Κατερίνα Καινούργιου

Η φράση της μητέρας: «Δεν μπορώ να το δεχτώ, ότι δεν θα τους ανάψω εγώ τις λαμπάδες τους», της φάνηκε πολύ παράλογη, καθώς δεν μπορεί να δεχτεί ότι ενώ βρίσκεται στη φυλακή και κατηγορείται για τον φόνο του ίδιου της του παιδιού, εκείνη το μόνο που σκέφτεται και στεναχωριέται είναι πως δεν θα μπορέσει να περάσει το Πάσχα ανάβοντας λαμπάδες μαζί τους.

Κατερίνα Καινούργιου

Η Καινούργιου ανέφερε με επικριτικό ύφος: «Παιδιά συγγνώμη αλλά αυτό είναι το θέατρο του παραλόγου. Η ίδια η μάνα που κατηγορείται, αν αυτό υφίσταται, και λέει πως θέλει να ανάψει τις λαμπάδες των παιδιών της, τι να πω… το θέατρο του παραλόγου».

«Θα το κάνω μόνη μου αφού εσείς δεν...» - Ενοχλημένη η παρουσιάστρια με τους συνεργάτες της

Πρώτο θέμα σε όλες τις εκπομπές είναι η υπόθεση της Πάτρας, επομένως και σήμερα Δευτέρα 11/4 στο πλατό της Super Κατερίνα, ασχολήθηκαν με τις νέες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα λοιπόν με την δημοσιογράφο της εκπομπής, γιατροί και νοσηλευτές θα καταθέσουν τις επόμενες ημέρες για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Εκείνη τη στιγμή έδειξαν στους τηλεθεατές δύο φωτογραφίες με το μόνιτορ της Τζωρτζίνας, όταν βρισκόταν στο νοσοκομείο, στο οποίο έδειχνε τους σφυγμούς της μικρής, όταν η Ρούλα ήταν απούσα και παρούσα στο δωμάτιο, και τότε η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου βγήκε εκτός εαυτού.

Κατά την διάρκεια του θέματος η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε στους συνεργάτες της ότι δεν έχει μπροστινό μόνιτορ για να βλέπει τις φωτογραφίες και έτσι σηκώθηκε φανερά ενοχλημένη από την καρέκλα της και πήγε να το φτιάξει εφόσον δεν προθυμοποιήθηκε κανείς.

«Πάω να φτιάξω το μόνιτορ γιατί δεν μπορώ να κάνω εκπομπή αλλιώς. Αν δεν με βοηθήσετε εσείς, θα το κάνω μόνη μου, δεν πειράζει παιδιά», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.