Έκτακτη απίθανη προσφορά για MB - Αφορά συνδρομητές Vodafone

Όσοι θέλουν ίντερνετ ας κοπιάσουν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτη απίθανη προσφορά για MB - Αφορά συνδρομητές Vodafone

Όπως και τα Lidl δίνουν απίστευτες προσφορές λόγω Πάσχα, έτσι και η εταιρία τηλεφωνικής επικοινωνίας, Vodafone, αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στους συνδρομητές της.

Η ανακοίνωση της Vodafone

Φέτος το Πάσχα, η Vodafone Ελλάδας προσφέρει δωρεάν απεριόριστα Data σε όλους τους συνδρομητές της (συμβόλαιο, καρτοπρόγραμμα και καρτοκινητό), εταιρικούς και οικιακούς, για 10 ημέρες, διευκολύνοντας την επικοινωνία και την ψυχαγωγία των πελατών της.

Επιπλέον, το CU που έφερε τα UNLIMITED DATA για ΟΛΟΥΣ με τα νέα μόνιμα πακέτα του, προσφέρει τώρα στους συνδρομητές του δωρεάν απεριόριστα Data για το Πάσχα, για να απογειώσουν την χρήση τους δωρεάν.

Η ενεργοποίηση της προσφοράς γίνεται μέσα από το Vodafone App, το CU App, το Taza App, καθώς και μέσω της ιστοσελίδας της Vodafone και του CU. Η προσφορά ισχύει από την Παρασκευή 15 Απριλίου έως και την Τρίτη 26 Απριλίου 2022.

Βασικές πληροφορίες για την εταιρία

Οι θυγατρικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας του Ομίλου, λειτουργούν με το εμπορικό σήμα «Vodafone». Στις ΗΠΑ, η ελεγχόμενη εταιρεία του Ομίλου φέρει την ονομασία Verizon Wireless. Τα δύο τελευταία οικονομικά έτη, ο Όμιλος υπέγραψε επίσης συμβάσεις με πέντε εταιρείες δικτύων σε χώρες όπου ο Όμιλος δεν διαθέτει μετοχικό κεφάλαιο. Σύμφωνα με τους όρους των συγκεκριμένων Συμβάσεων Εταιρικών Δικτύων, ο Όμιλος και τα εταιρικά του δίκτυα συνεργάζονται για την ανάπτυξη και το μάρκετινγκ παγκόσμιων υπηρεσιών που φέρουν λογότυπα δύο εμπορικών σημάτων.

Στις 31 Δεκεμβρίου 2005, βάσει των εγγεγραμμένων πελατών στις κοινοπραξίες τηλεπικοινωνιών στις οποίες είχε συμφέροντα κυριότητας, ο Όμιλος είχε 179,3 εκατομμύρια πελάτες. Ο αριθμός αυτός δεν περιλαμβάνει τους πελάτες των υπηρεσιών τηλεειδοποίησης (paging), και υπολογίζεται σε αναλογική βάση σύμφωνα με τα εκατοστιαία συμφέροντα της Εταιρείας στις συγκεκριμένες κοινοπραξίες. Η εταιρεία έχει επίσης περίπου 55.000 υπαλλήλους, με μεγαλύτερη συνεισφορά την Vodafone Γερμανίας (12.073 υπάλληλοι) και δεύτερη την Vodafone Ηνωμένου Βασιλείου με 11.681 υπαλλήλους.

Οι κοινές μετοχές της Εταιρείας είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών του Λονδίνου και οι Αμερικανικές Μετοχές Παρακαταθήκης («ADS») είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών της Ν. Υόρκης. Η τρέχουσα αξία του συνόλου των χρηματιστηριακών αξιών της Εταιρείας ήταν κατά προσέγγιση 80 δισεκατομμύρια λίρες στις 15 Νοεμβρίου 2005.

Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας είναι ο Αρουν Σαριν. Ο υπεύθυνος για την Ευρώπη (και την Ελλάδα) είναι ο Μπίλ Μόρροου.

TAGS