Βλαντίμιρ Πούτιν: Πληθαίνουν οι φήμες που τον θέλουν βαριά άρρωστο - Το στιγμιότυπο που "μαρτυρά" την κακή κατάσταση του

Η ασυνήθιστη συμπεριφορά του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Βλαντίμιρ Πούτιν: Πληθαίνουν οι φήμες που τον θέλουν βαριά άρρωστο - Το στιγμιότυπο που

Από την ώρα που ξεκίνησε τον αιματηρό και απάνθρωπο πόλεμο στην Ουκρανία ο Βλαντιμίρ Πούτιν, η οργή όλου του πλανήτη είναι στραμμένη πάνω του, καθώς κάποιοι ηγέτες, όπως ο Τζον Μπάιντεν δεν κρατούν πλέον ούτε τα προσχήματα στις δηλώσεις τους για αυτόν. Τον τελευταίο καιρό ωστόσο πληθαίνουν οι φήμες που τον θέλουν άρρωστο, και φούντωσαν με αφορμή ένα βίντεο από τη συνάντηση του Ρώσου προέδρου με τον ομόλογό του του Τατζικιστάν, Εμομάλι Ραχμόν.

Το βίντεο που πυροδότησε τις φήμες για τον Πούτιν

Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν σε ρωσικά ΜΜΕ και από το ουκρανικό πρακτορείο Daily Ukrainian News ο Πούτιν διακρίνεται να κουνάει νευρικιά τα πόδια του την ώρα που συνομιλεί με τον Τατζίκο ομόλογό του, μια συμπεριφορά που δεν συνάδει με τις συνηθισμένες κινήσεις του Ρώσου προέδρου.

Στο βίντεο φαίνεται ότι και ο Ραχμόν παρατήρησε την ασυνήθιστη συμπεριφορά του Πούτιν καθώς τον βλέπει να στριφογυρίζει τις φτέρνες του και τα πόδια του ενώ μιλά για την ασφάλεια της πρώην σοβιετικής δημοκρατίας του Τατζικιστάν.

Φήμες ότι ο Πούτιν μπορεί να είναι βαριά άρρωστος κυκλοφορούν εδώ και δύο χρόνια, αλλά το τελευταίο διάστημα φούντωσαν με ένα βίντεο της 18ης Φεβρουαρίου να καταγράφει το ανεξέλεγκτο τρέμουλο στο χέρι του Ρώσου προέδρου κατά την υποδοχή του Λευκορώσου ομολόγου του, Αλεξάντερ Λουκασένκο στη Μόσχα.

Ύψους 700 εκατομμυρίων το υπερπολυτελές γιοτ του Πούτιν - Δείτε το για πρώτη φορά

Στην Δυτική Ιταλία έχει αγκυροβολήσει ένα υπερπολυτελές γιοτ 700 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο ίδιος είναι στο προσκήνιο και όχι για καλό λόγο το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας του πολέμου που έχει κηρύξει κατά της Ουκρανίας.

Όπως μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικά από το 15λεπτο βίντεο που έχει ανέβει στο κανάλι από το Ίδρυμα κατά της Διαφθοράς, πρόκειται για ένα τεράστιο γιοτ, το οποίο έχει πάρα πολλά πατώματα και πολλές επιπλέον ανέσεις, όπως γυμναστήρια ελικοδρόμια.

Το σούπερ γιοτ είναι 140 μ. μήκος, ναυπηγήθηκε στη Γερμανία, και σε αυτό εκτελούνται επισκευαστικές εργασίες στη Marina di Carrara της Τοσκάνης. Έχει μεταξύ πολλών άλλων έξι καταστρώματα, πισίνα, γυμναστήριο, σπα και δύο ελικοδρόμια.

«Είναι το μεγαλύτερο γιοτ που έχω δει ποτέ εδώ. Υπάρχουν άνθρωποι που το καθαρίζουν όλη την ώρα. Η τελευταία φορά που το είδα να φεύγει από το ναυπηγείο ήταν πέρυσι. Όλοι αναρωτιόμαστε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης», είπε στον Guardian η Σούζι Ντιμιτρόβα, ιδιοκτήτρια σκάφους στην ίδια μαρίνα.