Τραγωδία Πάτρα: Σοκάρουν οι νέες φωτογραφίες που ήρθαν στην επιφάνεια από τη γαστροστομία της Τζωρτζίνας

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Σοκάρουν οι νέες φωτογραφίες που ήρθαν στην επιφάνεια από τη γαστροστομία της Τζωρτζίνας

Οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας είναι άκρως καταιγιστικές καθώς τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια τόσο για την Πισπιρίγκου η οποία κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού όσο και για τον Μάνο Δασκαλάκη τον οποίο "καίνε" νέες αποκαλύψεις.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης (25/5) έγινε άλλη μια αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή «T-Live» όπου παρουσιάστηκε αποκλειστικά η γαστροστομία που είχε τοποθετηθεί στο στομάχι της 9χρονης προκειμένου να μπορεί να τραφεί αλλά και να λάβει τα φάρμακά της.

Μετά την πρώτη ανακοπή καρδιάς που υπέστη η Τζωρτζίνα στις 11 Απριλίου του 2021, τοποθετήθηκε γαστροστομία καθώς η 9χρονη δεν μπορούσε να τραφεί από το στόμα.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να κατάθεσε μία νοσηλεύτρια από το νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Καυριακού», η Τζωρτζίνα κάποια φάρμακα τα έπαιρνε από τη γαστροστομία που είχε και κάποια άλλα ενδοφλέβια. Μάλιστα, σύμφωνα με την κατάθεσή της, τα φάρμακα δίνονταν από τη μητέρα από τη γαστροστομία, δηλαδή τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την τραγωδία στην Πάτρα

Αυτός είναι ο μεγαλοδημοσιογράφος που υπερασπίζεται την Πισπιρίγκου - Έχει πειστήρια ότι φταίνε οι γιατροί

Νέες εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας έρχονται στο προσκήνιο, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου ετοιμάζεται να καταθέσει εκ νέου αίτηση αποφυλάκισης και μαζεύει μάρτυρες, ώστε να εδραιώσει τη θέση της. Μάλιστα η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή έλαβε μια πληροφορία που αλλάζει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με την κ. Κουσκουρή, ένας γνωστός δημοσιογράφος ενδέχεται να βρεθεί μπροστά στην 18η ανακρίτρια προκειμένου να δώσει μία κατάθεση με στοιχεία σημαντικά που έχει στα χέρια του. Φυσικά η έμπειρα ρερπόρτερ επικοινώνησε με τον συνάδελφό της κι εκείνος της επιβεβαίωσε πως έχει σημαντικότατα στοιχεία που μπορούν να ανατρέψουν την υπόθεση της Πάτρας.

Ισχυρίζεται δε, ότι τα ντοκουμέντα που έχει στα χέρια του είναι από πρόσωπο που γνωρίζει πολλά για τον θάνατο της Τζωρτζίνας., τα οποία θα καταθέσει ενώπιον της ανακρίτριας.

Ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθων Παπαδόπουλος μάλιστα τον ρώτησε αν προτίθεται να καταθέσει, με εκείνον να λέει πως θα το κάνει καθώς έχει στα χέρια του στοιχεία που ρίχνουν ευθύνες στους γιατρούς.

Τελικά αποκαλύφθηκε το όνομα του δημοσιογράφου που δεν είναι άλλος, από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.