Νέα εξέλιξη: Εμφανίστηκε και συνελήφθη ο σύζυγος της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στου Γκύζη

Όλες οι πληροφορίες γύρω από την υπόθεση

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Νέα εξέλιξη: Εμφανίστηκε και συνελήφθη ο σύζυγος της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στου Γκύζη

Όπως έγινε γνωστό εχθές Σάββατο 11/6 εντοπίστηκε νεκρή μια 62χρονη γυναίκα στο σπίτι της στην οδό Τσοπανάκου στην περιοχή του Γκύζη .Η 62χρονη από την Αλβανία βρέθηκε από τους αστυνομικούς σε πολλή άσχημη κατάσταση.

Από το σπίτι απουσίαζε ο άντρας την για τον οποίο οι αρχές από χθες είναι σε αναζήτηση.

Ποια είναι η εξέλιξη με το σύζυγο της άτυχης γυναίκας

Ο άντρας εμφανίστηκε τελικά στο αστυνομικό τμήμα και συνελήφθη:

«Πέθανε, δεν την σκότωσα εγώ», ανέφερε και υποστήριξε πως εξαφανίστηκε επειδή δεν έχει χαρτιά και φοβήθηκε την απέλαση. Ο άνδρας συνελήφθη για παράνομη παραμονή στη χώρα, και πλέον μένει να φανεί εάν σκότωσε τη σύντροφό του ή όχι.

Όλα ξεκίνησαν χθες όταν ο αλλοδαπός άνδρας τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση, και ανέφερε ότι μια γυναίκα είναι νεκρή. Mαλιστα έδωσε τη διεύθυνση και τον όροφο του σπιτιού στους αστυνομικούς.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Ασφάλεια, υπό τον φόβο η γυναίκα να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι ερεύνησαν εξονυχιστικά τον χώρο, χωρίς να βρουν κάποιο στοιχείο που να παραπέμπει σε έγκλημα.

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το έγκλημα στου Γκύζη

Όλα όσα γνωρίζουμε για τις σχέσεις του ζευγαριού

Η 62χρονη, με καταγωγή από την Αλβανία βρέθηκε νεκρή με μώλωπες στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της, όμως πέρα από υποθέσεις, δεν μπορεί για την ώρα να υπάρξει ασφαλές συμπέρασμα, καθώς το σπίτι δεν είχε ίχνη παραβίασης.

Από εκεί και πέρα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το σπίτι στου Γκύζη που βρέθηκε νεκρή η 62χρονη, βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, οι συνθήκες είναι πολύ άσχημες, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει, το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν είχε φυσιολογική ζωή και έτρωγαν ό,τι έβρισκαν.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύζυγος της 62χρονης έτρεξε στο διπλανό σπίτι και ζήτησε βοήθεια από έναν γείτονα, ο οποίος είδε νεκρή την άτυχη γυναίκα. Μάλιστα ο άνδρας με τη βοήθεια του γείτονά του κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Πάντως γείτονες του ζευγαριού στου Γκύζη περιγράφουν τον άνδρα του θύματος ως ένα άτομο που συχνά έπινε και έμπλεκε σε καβγάδες. Τονίζουν, ωστόσο, πως ποτέ δεν είχαν ακούσει το ζευγάρι να τσακώνεται και τον άνδρα να τα βάζει με την 62χρονη. Οι ίδιοι λένε πως η γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν αποκλείουν ο θάνατός της να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ