Φωτιά Πεντέλη: Καρέ - Καρέ η συγκλονιστική στιγμή που δημοσιογράφος του ALPHA κινδύνεψε από τις φλόγες

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φωτιά Πεντέλη: Καρέ - Καρέ η συγκλονιστική στιγμή που δημοσιογράφος του ALPHA κινδύνεψε από τις φλόγες

Το απόγευμα της Τρίτης (19/7) σήμανε συναγερμός μετά από την είδηση πως έχει ξεσπάσει φωτιά στην Πεντέλη. Ωστόσο, λόγω των έντονων ανέμων η πυρκαγιά πήρε μεγαλύτερη τροπή με αποτέλεσμα να καίει ακόμη και σήμερα (20/7). Μάλιστα, υπήρξε και το πρώτο θύμα το οποίο έβαλε τέλος στη ζωή του (δείτε εδώ αναλυτικά).

Μεταξύ άλλων, συνεργείο από τον σταθμό του ALPHA βρίσκεται αυτή την ώρα στα πύρινα μέτωπα προκειμένου να καλύψουν ότι συμβαίνει. Την ώρα λοιπόν που η δημοσιογράφος, Ρένα Κουβελιώτη μετέδιδε το ρεπορτάζ αναφορικά με τις φωτιές, κινδύνεψε αφού πλησίαζαν απειλητικά προς το μέρος της με αποτέλεσμα η ίδια να αρχίσει να "ουρλιάζει" «Πρέπει να μπω στο αυτοκίνητο, φεύγω, βάζω το κλειδί».

Η συγκλονιστική στιγμή που δημοσιογράφος του ALPHA κινδύνεψε από τις φλόγες

«Δεν ήθελε να φύγει από το σπίτι της» - Σοκαριστικό περιστατικό με εγκυμονούσα στον 8ο μήνα

Η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης 19/7 στην Πεντέλη έχει δημιουργήσει τρομακτικές εικόνες και στιγμές για τους κατοίκους της περιοχής, καθώς καλούνται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους χωρίς να γνωρίζουν αν θα χάσουν όλα τους τα υπάρχοντα. Μάλιστα, ένας από τους κατοίκους αρνείται να εκκενώσει τον χώρο του ό,τι και να συμβεί.

Το γεγονός, όμως, πως πολλοί από τους ανθρώπους που καλούνται να αποχωρήσουν είναι άνθρωποι που βρίσκονται σε ανάγκη προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη φρίκη. Στην κάμερα του ALPHA μίλησε και μία γυναίκα για μία εγκυμονούσα, η οποία έπρεπε πάση θυσία να απομακρυνθεί και να βρεθεί σε ασφαλές μέρος.

«Τη βγάλαμε με το ζόρι, τη βγάλαμε σιγά σιγά. Ευτυχώς είναι μικρή κοπέλα, είναι 8 μηνών έγκυος, έπαθε σοκ και τη βγάλαμε να μείνει στην Παλλήνη στον αδερφό της. Δεν ήθελε να φύγει από το σπίτι της αλλά τελικά πείστηκε», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Εδώ φλεγόταν όλο αυτό. Και αν πάτε από εκεί, καίγεται και ένα σπίτι από την άλλη πλευρά, έχουν καεί κι άλλα σπίτια».