Φωτιά Πεντέλη: Ξέσπασμα άνευ προηγούμένου από κάτοικο - «Τι θέλετε να κάνετε ακροαματικότητα; Καίγεται το σπίτι μου»

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φωτιά Πεντέλη: Ξέσπασμα άνευ προηγούμένου από κάτοικο -  «Τι θέλετε να κάνετε ακροαματικότητα; Καίγεται το σπίτι μου»

Δραματικές είναι οι τελευταίες ώρες για τους κάτοικους της Πεντέλης μετά από την φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης 19/7. Συγκεκριμένα, η φωτιά δεν έχει υποχωρήσει καθώς συνεχίζει το καταστροφικό πέρασμά της έχοντας φτάσει πλέον στην Παλλήνη και στον Γέρακα.

Μάλιστα, αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι έχουν δημοσιεύσει διάφορα στιγμιότυπα από τον Γολγοθά που ζούνε καθώς ακόμη και η Αθηναϊς Νέγκα ανγκάστηκε να εγκαταλείψει την κατοικία της. Μεταξύ άλλων, το πρωί της Τετάρτης 20/9 το τηλεοπτικό συνεργείο του OPEN βρέθηκε από νωρίς το πρωί στην περιοχή της Παλλήνης όπου όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω οι εικόνες είναι άκρως σοκαριστικές.

Μεταξύ άλλων, όταν μια δημοσιογράφος έκανε μια ερώτηση σε κάτοικο της περιοχής ήταν αρκετή για να τον εξοργίσει. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Τώρα τι θέλετε να κάνετε ακροαματικότητα; Δεν θέλω να μιλήσω. Καίγεται το σπίτι μου, μη με ενοχλείτε!».

Το ξέσπασμα ενός κάτοικου λόγω της φωτιάς

Με δάκρυα στα μάτια ο Γρηγόρης Πετράκος μπροστά από τις φλόγες

Εφιαλτικές είναι οι τελευταίες ώρες με την φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πεντέλη και σε όλες τις γύρω περιοχές, με χιλιάδες στρέμματα και σπίτια να έχουν παραδοθεί στις φλόγες. Ανάμεσα σε αυτούς που δίνουν μάχη στην ανεξέλεγκτη αυτή πυρκαγιά είναι κι ο Γρηγόρης Πετράκος.

Ο τραγουδιστής συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό και σπαρακτικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στο οποίο τον βλέπουμε με δάκρυα στα μάτια και πίσω του η καμένη.

Μάλιστα, φαίνεται πως προσπάθησε να εμποδίσει όσο μπορούμε την φωτιά, μιας και τόσο στο πρόσωπό του όσο και στην μπλούζα του, φαίνονται μαύρα σημάδια.