Allou Fun Park: «Έχασα τις αισθήσεις μου και δεν θυμάμαι τίποτα» - Οι πρώτες δηλώσεις του 25χρονου μετά το ατύχημα

«Είδα ότι δεν υπήρχε νερό και το θυμάμαι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Allou Fun Park: «Έχασα τις αισθήσεις μου και δεν θυμάμαι τίποτα» - Οι πρώτες δηλώσεις του 25χρονου μετά το ατύχημα

Σοκ προκάλεσε η είδηση με το ατύχημα 4 ατόμων στο Allou Fun Park καθώς η κατάσταση της υγείας τους κρίθηκε σοβαρή μετά από τον άσχημο τρυματισμό που είχαν καθώς στο τρενάκι που επέβαιναν εκτροχιάστηκε σύμφωνα με τις τελευταίες πληρορίες.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Τρίτης (13/9) μέσα από την εκπομπή «T-Live» μίλησε ο 25χρονος, μαζί με τον πατέρα του καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πήγα σήμερα στο νοσοκομείο, μου έδωσαν οδηγίες ώστε να υπάρχει πλήρης ξεκούραση με πατερίτσες κτλ, να φοράω κάλτσες για θρομβώσεις και μου τόνισαν πως για ένα μήνα θα πρέπει να ξεκουράζω το πόδι μου.

Στις 18 του μήνα θα πάω για τα ράμματα στο κεφάλι και επανέλεγχο. Όπως ξέρετε το τρενάκι φρενάρει με το νερό, δηλαδή με το νερό κόβεται η ταχύτητα. Σε εμάς δεν πετάχτηκε ούτε μία σταγόνα νερό πάνω μας. Είδα ότι δεν υπήρχε νερό και το θυμάμαι.

Με αποτέλεσμα, όλη η φόρα που κατεβήκαμε να συνεχιστεί και το επόμενο σημείο που σταματήσαμε είναι η στροφή όπου κι εκεί βρήκαμε νερό. Έτσι έγινε η σύγκρουση. Εμείς εκτοξευθήκαμε έξω κι από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι κάτι άλλο».

Οι δηλώσεις του 25χρονου για το σοβαρό ατύχημα στο γνωστό πάρκο

«Έχει τρύπιο πνεύμονα, πονάει μόλις ανασαίνει» - Οι δηλώσεις του πατέρα της 21χρονης

Το απόγευμα της Δευτέρας (12/9) ο πατέρας της άτυχης 21χρονης η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στο Allou Fun Park, μίλησε στην εκπομπή «T-live» καθώς η νεαρή βγήκε από την εντατική μετά από την "μάχη" που έδωσε. (Δείτε εδώ πώς ακριβώς έγινε ο εκτροχιασμός από το τρενάκι).

«Βγήκε από την εντατική και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο, με αυξημένη φροντίδα βέβαια, έχει παρακέντηση στον πνεύμονα γιατί έχει τρύπιο πνεύμονα από τα σπασμένα πλευρά. Δεν υπάρχει σημείο του κορμιού της που να μην είναι χτυπημένο.

Όσο για τις απαντήσεις και τα σχόλια που έλαβε από τους ιθύνοντες του λούνα παρκ, σχολίασε: «Είναι σε ένα συννεφάκι, είναι σε σημείο να λένε ότι τα παιδιά εκείνο το βράδυ – όπως πήραν τα αυτιά μου- ότι τα παιδιά έχουν κάποιες γρατζουνιές και τα πήραν στο νοσοκομείο για προληπτικό έλεγχο. Αν είναι δυνατόν. Δεν έχω ασχοληθεί μαζί τους, εκείνο το βράδυ έτρεχα με το παιδί μου».