Κολωνός: Πάνος Σόμπολος για την υπόθεση στον Κολωνό - «Είναι μία από τις πιο φρικιαστικές και ανατριχιαστικές υποθέσεις»

«Ακόμα δεν είδαμε τίποτα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κολωνός: Πάνος Σόμπολος για την υπόθεση στον Κολωνό - «Είναι μία από τις πιο φρικιαστικές και ανατριχιαστικές υποθέσεις»

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μίλησε ο Πάνος Σόμπολος αναφορικά με την υπόθεση της 12χρονης στο Κολωνό η οποία όχι μόνο έπεσε θύμα βιασμού αλλά και ο 53χρονος την εξέδιδε. Μάλιστα, οι 10 από τους 100 δράστες οι οποίοι φέρεται να την έχουν βιάσει, έχουν ήδη αναγνωριστεί.

Οι δηλώσεις του Πάνου Σόμπολου για την υπόθεση στον Κολωνό

Ο έμπειρος αστυνομικός δημοσιογράφος δεν δίστασε να αναφέρει ζωντανά: « Έχουν δει τόσο πολλά τα μάτια μου που δύσκολα μπορώ να πέσω από τα σύννεφα» και τόνισε «εδώ έχουμε να κάνουμε με μία από τις πιο φρικιαστικές και ανατριχιαστικές υποθέσεις στα αστυνομικά χρονικά».«Ακόμα δεν είδαμε τίποτα.

Μέρα με την μέρα θα ανοίγουν στόματα, οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Ασφάλειας θα προχωρούν την έρευνα σε διάφορα επίπεδα και θα αποκαλύπτονται στοιχεία που θα μας κάνουν να φρίττουμε, πραγματικά.

Ακόμα δεν είδαμε τίποτα. Μέρα με την μέρα θα ανοίγουν στόματα, οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Ασφάλειας θα προχωρούν την έρευνα σε διάφορα επίπεδα και θα αποκαλύπτονται στοιχεία που θα μας κάνουν να φρίττουμε, πραγματικά. Είμαι βέβαιος, από την εμπειρία μου, ότι θα πρέπει να εμπλέκονται κι άλλα άτομα στην όλη υπόθεση. Αυτά όλα θα βγαίνουν στην δημοσιότητα μέρα με τη μέρα».

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η μητέρα της 12χρονης - Απειλεί να αυτοκτονήσει στην ΓΑΔΑ

Η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού όπου έπεσε θύμα βιασμού στον Κολωνό οδηγήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (12/10) στην ΓΑΔΑ καθώς εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και την οδήγησαν στα γραφεία του τμήματος ανηλίκων για να δώσει απαντήσεις σε όσα την κατηγορούν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ίδια αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται καθώς κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία. Σύμφωνα με πληροφορίες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA η μητέρα φαίνεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει.

Μάλιστα, ο ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας ο οποίος αναμένεται να προστεθεί στους συνηγόρους της 37χρονης δήλωσε πως οι εξελίξεις θα είναι συνταρακτικές καθώς πίσω από τον 53χρονο υπάρχει οργανωμένο κύκλωμα μαστροπείας.