Οι 2+1 σειρές του Netflix που θα κάνουν την καραντίνα παιχνιδάκι

Πρέπει να μας ακούσεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Οι 2+1 σειρές του Netflix που θα κάνουν την καραντίνα παιχνιδάκι

Το Netflix έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και μας έχει κρατήσει πολύ καλή συντροφιά κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Για το λόγο αυτό εμείς ψάξαμε και σου βρήκαμε, τις 2+1 σειρές που αποτελούν αυτή τη στιγμή νούμερο 1 στα trends και θα κάνουν τον εγκλεισμό να φανεί παιχνιδάκι.

Είναι πιθανό να είσαι κι εσύ από τους ανθρώπους που έχουν σκαλίσει κάθε γωνιά στα άδυτα του Netlix και δεν ξέρουν πλέον ποια σειρά να ξεκινήσουν για να ροκανίσουν έστω και λίγο το χρόνο που περνάνε στο σπίτι με την κραντίνα.

Μην ανησυχείς ωστόσο καθόλου γιατί το YouWeekly.gr είναι εδώ και σου δίνει όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι, εκτός κι αν θες απλά να δεις τη νέα εμμονή που δεν είναι άλλη από το Tiger King.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις σειρές που σου προτείνουμε

Unorthodox

Πρόκειται σίγουρα για μιας από τις πιο must παραγωγές του Netflix. Δε σας κρύβουμε ότι είδαμε όλη τη σειρά μέσα σε μία ημέρα... guilty! Η σειρά βασίζεται στη ζωή της Deborah Feldman και επί της ουσίας περιγράφει την ιστορία μίας νεαρής Εβραίας που αφήνει πίσω της τον κανονισμένο γάμο της και την ορθόδοξη κοινότητα που της ασκεί μεγάλη πίεση.

Feel Good

Αν ψάχνεις για μία απλή και γρήγορη σειρά που μπορείς να δεις μέσα σε ένα σαββατοκύριακο, τότε πρέπει σε κάθε περίπτωση να δοκιμάσεις τη νέα αγαπημένη μας σειρά, Feel Good. Πρόκειται για ένα από τα κρυμμένα διαμάντια του Netflix και αποτελεί το τέλειο αντίδοτο για τον εγκλεισμό που βιώνουμε. Είναι μία βρετανική κωμωδία, η οποία συνδυάζει το χιούμορ με το συναίσθημα και καταπληκτικές ερμηνείες. Επιπλέον είναι μόνο 6 επεισόδια.

The Stranger

Ψάχνοντας για μία καλή περιπέτεια, χαρήκαμε πολύ όταν πέσαμε πάνω στο The Stranger, το οποίο είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Harlan Coben. Χωρίς να σας κάνουμε και spoiler, θα πούμε απλά πως πρόκειται για μία μυστηριώδη γυναίκα που που καταλήγει να απειλεί πως θα δημοσιεύσει μία σειρά από σκοτεινά μυστικά.

TAGS