KRS Group: Η εταιρία που συνδυάζει την εμπειρία με την καινοτομία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
KRS Group: Η εταιρία που συνδυάζει την εμπειρία με την καινοτομία

Συνειδητά, ξεκίνησε την εξειδίκευσή του στη Λογιστική / Χρηματοοικονομική και στη συνέχεια στη Φορολογία με μοναδικό στόχο την έγκυρη και έγκαιρη συμμετοχή στις αποφάσεις. Έτσι ίδρυσε το 2011 την KRS η οποία δημιουργήθηκε για να συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων. H εταιρεία KRS κατάφερε να αναπτυχθεί ταχύτατα και να λάβει σημαντικές διακρίσεις.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον ευρύτερο Χρηματοοικονομικό κλάδο και ειδικότερα προσφέρει υπηρεσίες στην Λογιστική, Φοροτεχνική, Ελεγκτική, καθώς και στην Συμβουλευτική των Επιχειρήσεων. Η ομάδα αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες της αγοράς, καθώς και στελέχη που αναπτύσσονται συνεχώς.

Φυσικά η καινοτομία δεν λείπει από την KRS.Η εταιρία έχει δημιουργήσει εξαιρετικά χρήσιμες εφαρμογές όπως το KRS Reporting App, το KRS invoice app και τον Παρασκευά Φορολογά. Με το KRS Reporting App τη μοναδική λογιστική εφαρμογή για real time ενημέρωση, μπορείτε να ελέγξετε τα οικονομικά μεγέθη της εταιρείας σας, από την ασφάλεια του σπιτιού σας.

KRS Group

Η mobile εφαρμογή KRS invoice βοηθά τις επιχειρήσεις μπορούν να αποθηκεύουν, να διακινούν και να αρχειοθετούν εύκολα και κυρίως άμεσα παραστατικά και έγγραφα τα οποία είναι απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία τους, ενώ είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή στο κινητό τους.

Τέλος ο Παρασκευάς Φορολογάς αποτελεί το πρώτο αμιγώς ψηφιακό λογιστήριο, αποκλειστικά για φυσικά πρόσωπα με το οποίο έχετε την δυνατότητα να κάνετε τη φορολογική σας δήλωση από την άνεση του σπιτιού σας, αφού με τις αναλυτικές οδηγίες του Παρασκευά συμπληρώνετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Η ομάδα της KRS συνεχίζει να εξελίσσεται με το μεγάλο της πλεονέκτημα να είναι ,βέβαια, το τρίγωνο της. Το τρίγωνο KRS είναι ο συνδυασμός της εμπειρίας με τη γνώση από την οπτική της επιχειρηματικότητας. Η μοντελοποίηση του μείγματος αυτού, δίνει την δυνατότητα στις επιχειρήσεις πελάτες μας να αναπτυχθούν γρήγορα, καθώς η οπτική με την οποία αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις είναι με γνώμονα το τρίγωνο της KRS. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site της εταιρίας: https://krs.gr/