MasterChef 5: Ο Κωνσταντίνος είναι ο πρώτος που πέρασε κατευθείαν στο σπίτι

Πήρε την πολυπόθητη ποδιά!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
MasterChef 5: Ο Κωνσταντίνος είναι ο πρώτος που πέρασε κατευθείαν στο σπίτι

Η πρεμιέρα του Masterchef 5 έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με τις άλλες χρονιές, ιδίως στην κρίση των κριτών, καθώς και οι τρεις έχουν γίνει αρκετά πιο αυστηροί. Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος είναι ο πρώτος παίκτης που κατάφερε και πέρασε στο σπίτι του παιχνιδιού.

Στον φετινό κύκλο οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να μην περάσουν απλά στην επόμενη φάση αλλά κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef, κάτι που τους δίνει κίνητρο να ετοιμάσουν το ιδανικό πιάτο.

Παράλληλα όμως, αυτή η αλλαγή είναι κάτι που αυξάνει κατά πολύ το άγχος των διαγωνιζόμενων, για αυτό και οι περισσότεροι μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να ικανοποιήσουν γευστικά στους κριτές.

Mastechef 5: Κωνσταντίνος ο πρωτος που περασε

Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος κατάφερε να τους εντυπωσιάσει και να πάρει το εισιτήριο για το σπίτι του MasterChef.

Ο συγκεκριμένος παίκτης κατάγεται και μεγάλωσε από την Καρδίτσα, εργαζόταν στην οικογενειακή τους ταβέρνα αλλά τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα.

Mastechef: Τρία νέα πρόσωπα «εισβάλλουν» στον νέο κύκλο - Αυτόν τον ρόλο θα έχουν

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους μάγειρες, ένας εκ των οποίων θα αναδειχθεί και νικητής.

Εκτός από τρεις αυτούς, τρία νέα πρόσωπα κλειδιά του φετινού MasterChef θα αναλάβουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο. Σύμφωνα με την Φωλιά των Κου Κου, οι τρεις αυτοί άντρες είναι ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, ο Νίκος Θωμάς και ο Γιάννης Αποστολάκης.

Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος είναι ο food stylist κ πρόκειται να δείχνει κάποια πράγματα στους παίκτες για το σωστό στήσιμο των πιάτων.

Ο Νίκος Θωμάς είναι food beverage manager και θα επινοεί τα πιάτα που θα φτιάχνουν οι διαγωνιζόμενοι ενώ ταυτόχρονα θα έχει την ευθύνη για την αποθήκη.

Τέλος, ο Γιάννης Αποστολάκης θα είναι ο μέντορας των παικτών και θα υποδέχεται τους νικητές των δοκιμασιών στην έξοδό τους. Εκτός από τα τρία νέα πρόσωπα, το ριάλιτι μαγειρικές ετοιμάζει και άλλες αλλαγές.

Δείτε το σχετικό βίντεο