Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Αυτές είναι οι κατηγορίες που τον βαραίνουν! Έσκασε τώρα...

Για ποιον λόγο διώκεται ποινικά!

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Αυτές είναι οι κατηγορίες που τον βαραίνουν! Έσκασε τώρα...
News 18.04.2019 18:40

Ποιες είναι οι κατηγορίες που βαραίνουν τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, λίγο μετά την σύλληψή του;

Όλες οι εξελίξεις! Διαβάστε παρακάτω...

Για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για απόπειρα εκβίασης διώκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλ. Λυκουρέζος ο οποίος συνελήφθη σήμερα για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών.


Για τις ίδιες κατηγορίες διώκεται σύμφωνα με πληροφορίες και ο έτερος δικηγόρος για τον οποίο επίσης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ειδικό εφέτη ανακριτή Ευ.Νικόπουλο που χειρίζεται την υπόθεση της μαφίας των φυλακών.

Οι πρώτες δηλώσεις του

Την πρόθεση του να παρουσιαστεί αύριο στον Ανακριτή, εξέφρασε μέσω του protothema.gr ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της “μαφίας των φυλακών”.

Τι είχε πει για τον Λυκουρέζο ο αρχηγός της «μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού»

Σε διάλογο που είχε «ο αρχηγός της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού» με τον προφυλακισμένο δικηγόρο Γιώργο Αντωνόπουλο έγινε αναφορά σε συνάντηση που είχαν οι συνήγοροι του 65χρονου προφυλακισμένου δικηγόρου με την μεσολάβηση γνωστού ποινικολόγου, όπου φέρεται να ζήτησαν 2.000.000 ευρώ από τον επιχειρηματία, για να μην καταθέσει ο πελάτης τους σε βάρος του.

Ο διάλογος Λεκοτσάϊ-δικηγόρου -Τι ειπώθηκε για Λυκουρέζο


Αρχηγός Μαφίας: Μπράβο η κοπέλα, γιατί αυτή μου έχει ζητήσει εμένα 5.000 και εμείς έχουμε δώσει μόνο 1.700 και... όχι δεν στο λέω για τα λεφτά, σου λέω ότι μου είπε για την άλλη φορά τώρα που έρχεται 15 (του μήνα), μου λέει πρέπει να είσαι εκεί παρών, γιατί θα μιλήσουνε και ο Αλέξανδρος (Λυκουρέζος) και ο Γιώργος (Αντωνόπουλος).


65χρονος δικηγόρος: Ναι ναι
Αρχηγός Μαφίας: Απλά θα είναι και ο ΦΛΩΡΟΣ
65χρονος δικηγόρος: Βέβαια


Αρχηγός Μαφίας: Και εκεί σε κάποιες φάσεις θα πρέπει να σηκωθώ εγώ για να πω τα λόγια μου. Κατάλαβες; Ότι όπως είπε εσείς θα πω, κατάλαβες; Τώρα εντάξει εγώ που είμαι Αλβανός, θα το πιστέψετε ότι ζητήσαμε πέντε εκατομμύρια, γιατί είπα λάθος, πέντε χιλιάρικα, πέντε εκατομμύρια. Και ο Αλέξανδρος έχει ανάγκη για δύο εκατομμύρια; Που με δύο εκατομμύρια πάει κάθε πρωί στην τουαλέτα και... ο κύριος Γιώργος (προφυλακισμένο δικηγόρος) έχει ανάγκη για τρία εκατομμύρια που ούτε για τουαλέτα δεν τους, με καταλαβαίνεις με τι έννοια...
65χρονος δικηγόρος: Ναι βέβαια


Αρχηγός Μαφίας: Αυτά
65χρονος δικηγόρος: Να σαι καλά
Αρχηγός Μαφίας: Να σαι καλά και εσύ, εγώ τι να σου πω, πότε... εσύ πότε βλέπεις να, να είσαι, να σηκωθείς, σε τέτοια εννοώ που μπορείς να μαζέψεις κανά φράγκο
65χρονος δικηγόρος: Την Τρίτη Τετάρτη
Αρχηγός Μαφίας: Τρίτη Τετάρτη ε;


65χρονος δικηγόρος: Ναι


Η συζήτηση με δημοσιογράφο και η αναφορά στον Λυκουρέζο


Η κουβέντα που είχε ο Κλοντιάν Λεκοτσάι με τον δημοσιογράφο στέκεται σε ένα CD με καταγεγραμμένες συνομιλίες, το οποίο υπάρχει σε δικογραφία και το οποίο δεν έχει απομαγνητοφωνηθεί ολόκληρο:

Αρχηγός Μαφίας: Ναι όμως αυτοί μπορούν να πούμε εμείς θέλουμε για την υπόθεση δεν μπορούμε να ακούμε 68 giga που μιλάνε ο κόσμος ότι θέλουν.
Δημοσιογράφος: Δεν έχει σημασία, θα του πεις ποια θέλεις ακριβώς, θα του πει ο δικηγόρος από εκεί μέχρι εκεί.
Αρχηγός Μαφίας: Ααα
Δημοσιογράφος: Όχι όλο, θα του πει θέλω από εκεί ως εκεί να το εξετάσετε, από το τάδε λεπτό ως το τάδε λεπτό.
Αρχηγός Μαφίας: Ναι υπάρχει εκεί μέσα, υπάρχει ότι ο Αλέξανδρος, ο πως τον λένε ο Λ.......... .
Δημοσιογράφος: Ναι


Αρχηγός Μαφίας: Ζητάει από το Ζαφειρόπουλο υποτίθεται δύο εκατομμύρια εγώ ζητάω πέντε εκατομμύρια, έ κάποιος άλλος ζητάει ένα εκατομμύριο.
Δημοσιογράφος: Είναι αλήθεια αυτά.
Αρχηγός Μαφίας: Είναι αλήθεια;
Δημοσιογράφος: Ναι υπάρχει σε κατάθεση Από του δικηγόρου του Αναγνωστοπουλου του Φλώρου.
Αρχηγός Μαφίας: Μπράβο εκεί είναι το ωραίο.
Δημοσιογράφος: Το θέμα είναι άλλο να το καταθέσεις και άλλο η φωνή, κατάλαβες;
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/arhigos-mafias-korydalloy-gia-lykoyrezo

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Ραγδαίες εξελίξεις! Ποιος ο ρόλος του Κούγια στην σύλληψή του;

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί, μετά την σύλληψη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου! Ποιος ο ρόλος του Αλέξη Κούγια;


Το «παρασκήνιο» της υπόθεσης της φερόμενης εμπλοκής δικηγόρων στην υπόθεση της «μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού» είναι πλούσιο καθώς ο προφυλακιστέος δικηγόρος Γιώργος Αντωνόπουλος που κατηγορείται πως εμπλέκεται είχε ζητήσει μέσω του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια να καλέσει ο ανακριτής τον κ. Λυκουρέζο.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Κούγιας στο υπόμνημα που είχε καταθέσει στον ειδικό Εφέτη Ανακριτή Ευτύχη Νικόπουλο, με κοινοποίηση προς την ηγεσία του Υπ.Δικαιοσύνης, τον πρόεδρο και την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον προϊστάμενο του Εφετείου Αθηνών και τον πρόεδρο του ΔΣΑ, για λογαριασμό του Γιώργου Αντωνόπουλου ζήτησε να κληθούν να καταθέσουν εκτός από τον κ. Λυκουρέζο και οι δικηγόροι:

Θέμης Σοφός «προκειμένου να εξηγήσει τις συνθήκες υπό τις οποίες επισκέφτηκε τον Αριστείδη Φλώρο στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού τον Ιούλιο του 2017»,

Ηλίας Αναγνωστόπουλος, «προκειμένου να καταστεί σαφές ότι εγώ ουδέποτε άμεσα ή έμμεσα απαίτησα από τον Αρ. Φλώρο ή το Μ. Ζαφειρόπουλο οικονομικά ανταλλάγματα, για να μην παρασταθώ ως πολιτικώς ενάγων»,

Τάκης Μπαλτάκος «προκειμένου να καταθέσει για τη συνάντηση που είχαμε σε καφετέρια με τον Αριστείδη Φλώρο στις αρχές Σεπτεμβρίου 2014, να εξηγήσει πώς και γιατί έγινε αυτή η συνάντηση και να περιγράψει τη συναισθηματική κατάσταση και τις εκφράσεις του Φλώρου κατά την αποχώρησή του, όταν του δήλωσα ότι δεν αποδέχομαι τη διαιτητική επίλυση της διαφοράς μεταξύ ΛΑΓΗΕ Α.Ε και ΕΝΕΡΓΚΑ Α.Ε.»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νατάσα Καλογρίδη: Την πέταξε έξω από πάρτι η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου! Αδιανόητο περιστατικό...

Καλογρίδη - Λυκουρέζος σε ρομαντικό δείπνο στο Κολωνάκι πιο stylish από ποτέ!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share