Ησαΐας Ματιάμπα: Τον "βάρεσε" ο ήλιος και δημοσίευσε αυτήν την φωτογραφία...

Παρέα με τον γιο του!

Ησαΐας Ματιάμπα: Τον

Ο Ησαΐας Ματιάμπα φαίνεται να έχει επηρεαστεί από τις ανεβασμένες θερμοκρασίες. Τον βάρεσε ο ήλιος και δημοσίευσε αυτήν την φωτογραφία...

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής έχει αποκτήσει έναν πανέμορφο αγοράκι με την σύντροφό του, Βασιλική Καλανιώτη.

Παρά το φόρτο εργασία του πάντα βρίσκει χρόνο να περνάει ποιοτικό χρόνο με την γυναίκα του και τον γιο του.

Ο τραγουδιστής είναι ενεργός στα social media και μοιράζεται κάποιες από τις προσωπικές του στιγμές στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Αυτήν την φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία που πήγε βόλτα με τον γιο του και στην λεζάντα έγραψε: «Με βάρεσε ο ήλιος, μη δίνετε σημασία»!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ησαΐας Ματιάμπα: Τον βάρεσε ο ήλιος και δημοσίευσε αυτήν την φωτογραφία...

Ησαΐας Ματιάμπα: Ο μυστικός γάμος και το ιδιαίτερο look που επέλεξε (βίντεο)

Ο Ησαΐας Ματιάμπα κράτησε επτασφράγιστο μυστικό τον γάμο του και παντρεύτηκε την αγαπημένη του Βασιλική Καλανιώτη το απόγευμα του Σαββάτου της 1ης Ιουνίου. Βρήκαμε ωστόσο το ιδιαίτερο look που επέλεξε ο τραγουδιστής για το μυστήριο και σας το παρουσιάζουμε.

Παντρεύτηκαν στη Λάρνακα, με λίγους αλλά εκλεκτούς καλεσμένους!

Το ταιριαστό ζευγάρι ζήτησε από τους καλεσμένους του να μην δημοσιεύσει κανείς στα social media εικόνες από τον γάμο τους. Ο λόγος φυσικά ήταν γιατί κανένας από τους δυο τους δεν αγαπάει τη δημοσιότητα και δεν θα ήθελαν να δουν το πρόσωπο του γιου τους!

Ωστόσο, εδώ και λίγη ώρα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από την προετοιμασία του Ησαΐα Ματιάμπα για τον γάμο του και συγκεκριμένα από την πρόβα του γαμπριάτικου κουστουμιού που επέλεξε να φορέσει. Πρόκειται, λοιπόν, για μία tailor made δημιουργία του αγαπημένου του brand Dante, που επιμελείται τον τελευταίο καιρό τις εμφανίσεις του.

Ο co-founder του brand Dante και fashion designer, Αντώνης Παπασταύρου, έφτιαξε για τον τραγουδιστή ένα κοστούμι διαφορετικό από τα συνηθισμένα που μύριζε αέρα...ανατολής.

Δες το βίντεο:

Ησαΐας Ματιάμπα: Έγινε πατέρας και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι! Σε πελάγη ευτυχίας ο τραγουδιστής!

Ο Ησαΐας Ματιάμπα και η Βασιλική Καλανιώτη έγιναν γονείς αλλά δεν το πήρε κανείς χαμπάρι μέχρι σήμερα!

Ελάχιστοι γνώριζαν το χαρμόσυνο γεγονός όμως σήμερα έγινε γνωστό ότι η Βασιλική γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο Ησαΐας και η Βασιλική είναι πλέον σπίτι με τον καρπό του έρωτα τους αλλά... για λίγο αφού ο πανευτυχής μπαμπάς ετοιμάζει live εμφανίσεις και συμμετέχει και στις «Εκκλησιάζουσες»!