Μελίνα Ασλανίδου: Συγκίνησε με το θάνατο αγαπημένου τραγουδιστή «Θα σου πω μόνο...»!

Το μήνυμα και η φωτογραφία!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μελίνα Ασλανίδου: Συγκίνησε με το θάνατο αγαπημένου τραγουδιστή «Θα σου πω μόνο...»!

Συγκίνησε η Μελίνα Ασλανίδου για τον θάνατο αγαπημένου τραγουδιστή με την ανάρτηση της. «Θα σου πω μόνο όπου και να είσαι να είσαι καλά», έγραψε μεταξύ άλλων.

Χθες, ένας από τους πιο αγαπημένους και κορυφαίους τραγουδιστές που έχει φύγει από την ζωή, είχε την ονομαστική του εορτή.

Ο λόγος για τον Αντώνη Βαρδή, με τον οποίο η Μελίνα Ασλανίδου είχε άριστες σχέσεις τόσο επαγγελματικές όσο και φιλικές.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία τους και έγραψε «Θα ήταν παράδοξο να σου πω χρόνια πολλά. Θα σου πω μόνο όπου και να είσαι να είσαι καλά και ότι μας λείπεις πολύ».

Μελίνα Ασλανίδου θάνατος τραγουδιστή

Να σημειώσουμε πως ο γιος του Γιάννης Βαρδής, δεν τον έχει ξεχάσει λεπτό.

Μελίνα Ασλανίδου: Αυτό το τραγούδι την έκανε γνωστή! Είχε προκαλέσει "πανελλήνια" συγκίνηση!

Αυτό το τραγούδι έκανε γνωστή την Μελίνα Ασλανίδου. Είχε προκαλέσει "πανελλήνια" συγκίνηση όταν έπαιξε για πρώτη φορά στο Big Brother.

Την περίοδο 2000 έως 2002 συμμετείχε στο συγκρότημα «Οι Απέναντι» με το οποίο τραγούδησε την διασκευή του τραγουδιού "Τι σου κανα και πίνεις" το 2008.

Το συγκεκριμένο τραγούδι έπαιξε όταν αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother η Ρέα την Ημέρα 43 και η συγκίνηση ήταν πολύ μεγάλη.

Τότε το ριάλιτι "χτυπούσε" κόκκινο στην τηλεθέαση, με αποτέλεσμα να ακούσει το κομμάτι σχεδόν όλη η Ελλάδα και να γίνει γνωστή η Μελίνα Ασλανίδου.

Μελίνα Ασλανίδου: Ανατριχιάζει το μήνυμα της - «Δεν ξέρω πως ξεκίνησε όλο αυτό αλλά μόνο πόνος και φρίκη...»!

Ανατριχιάζει το μήνυμα της Μελίνας Ασλανίδου για τις φωτιές στην Αυστραλία. «Δεν ξέρω πως ξεκίνησε όλο αυτό αλλά μόνο πόνος και φρίκη είναι το συναίσθημα», έγραψε μεταξύ άλλων.

Η τραγουδίστρια, όπως και πολλά άλλα διάσημα ονόματα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό είναι ευαισθητοποιημένη και στέλνουν το δικό τους μήνυμα υποστήριξης στα social media.

Η Μελίνα Ασλανίδου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε ένα πολύ συγκινητικό κείμενο για τα αθώες ψυχές που χάθηκαν μέσα στο δάσος. Μάλιστα σημείωσε πως πρέπει να προσευχηθούμε για αυτό τον πλανήτη.

Οι εικόνες από τις φωτιές που σημειώνονται στην Αυστραλία κάνουν το γύρω του κόσμου είναι σκληρές και συγκλονίζουν.

Μελίνα Ασλανίδου Instagram φωτιές Αυστραλία