Θρήνος! Πέθανε 15χρονη ηθοποιός - Τι συνέβη;

Είχε παίξει σε ταινία της Disney

Θρήνος! Πέθανε 15χρονη ηθοποιός - Τι συνέβη;

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι η δεκαπεντάχρονη ηθοποιός έφυγε από την ζωή. Μάλιστα το νεαρό κορίτσι είχε παίξει σε ταινία της Disney!

Ο λόγος για την Nikita Pearl Walingwa που πρωταγωνίστησε στην ταινία «Queen of Katwe» υποδυόμενη την Gloria, ένα κορίτσι-θαύμα στο σκάκι. Μάλιστα για την ερμηνεία της αυτή είχε πάρει πολύ καλές κριτικές.

Nikita Pearl Walingwa ηθοποιός πέθανε

Η νεαρή κοπέλα δυστυχώς έχασε την μάχη με τον καρκίνο ενώ να σημειώσουμε ότι το 2016 είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο. Τον επόμενο χρόνο δε βρέθηκε και δεύτερος όγκος δυσκολεύοντας ακόμα πιο πολύ την κατάστασή της. Τελικά το κορίτσι δεν άντεξε και δυστυχώς πέθανε στο νοσοκομείο.

Να πούμε ότι μερικές ημέρες πριν έφυγε από την ζωή και γνωστή σκιτσογράφος που είχε αφήσει το στίγμα της στον χώρο των κόμικς.

Θρήνος στον χώρο του κινηματογράφου - Πέθανε γνωστός ηθοποιός

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε γνωστός ηθοποιός και βύθισε στο πένθος τον καλλιτεχνικό χώρο! Τι ήταν αυτό ωστόσο που του "έκοψε" τη ζωή και τι λένε οι πληροφορίες για το συμβάν;

Ο ηθοποιός ήταν έξι φορές βραβευμένος με Emmy, ενώ παράλληλα ήταν γνωστός ως ένας από τους δημιουργούς της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «MASH» και του σίριαλ «Lou Grant»!

Ο λόγος για τον Γιουτζίν Ρέινολντς Μπλούμενταλ, ο οποίος "έφυγε" από τη ζωή στα 96 του χρόνια από γηρατειά, σκορπίζοντας θλίψη σε γνωστούς και θαυμαστές του.

 Γιουτζίν Ρέινολντς Μπλούμενταλ πέθανε

Ακόμη μία δυσάρεστη είδηση για τον καλλιτεχνικό κόσμο, μετά τον θάνατο του Γιώργου Κοτανίδη!

Θρήνος! Πέθανε ηθοποιός του Star Wars!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση πως ένας αγαπημένος ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τις δημοφιλείς ταινίες Star Wars, πέθανε στα 81 του!

Πρόκειται για έναν από τους ηθοποιούς που άφησε το δικό του στίγμα στον διεθνή κινηματογράφο, ωστόσο έχασε τη μάχη και έφυγε από τη ζωή.

Ο λόγος για τον 81χρονο Άλαν Χάρις, ο οποίος συμμετείχε στην πρώτη τριλογία του Star Wars και πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Την είδηση έκανε γνωστή σελίδα αφιερωμένη στο Star Wars:

«Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τον θάνατό του. Ήταν ένας πραγματικός gentleman και λάτρευε τις ταινίες Star Wars. Έδινε την δική του μάχη, και η απώλειά του φέρνει δάκρυα στα μάτια μας».

Ακόμα μία δυσάρεστη είδηση μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Χριστόφορου Πετρή!

 Άλαν Χάρις στο Star Wars πέθανε