MasterChef: Δεν έκρυψε τη συγκίνησή του ο Ηλίας

Τι τον έκανε να βάλει τα κλάματα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Δεν έκρυψε τη συγκίνησή του ο Ηλίας

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, λίγο μετά την αποχώρηση του Ιωάννη, ο Ηλίας δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, ξεσπώντας σε κλάματα μπροστά στην κάμερα, ενώ μιλούσε για τον καλό του φίλου που φεύγει από τον διαγωνισμό.

Η αποχώρηση του Ιωάννη άφησε ιδιαίτερα βαρύ κλίμα στο σπίτι του MasterChef, μιας και δεν ήταν λίγοι οι παίκτες που εξέφρασαν την στεναχώρια τους για το γεγονός πως ο συμπαίκτης τους φεύγει από τον διαγωνισμό.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Ηλίας, ο οποίος συγκινήθηκε ακόμα και μπροστά στους κριτές, ωστόσο δε θέλησε να πει μπροστά σε όλους τι ήταν αυτό που σκέφτεται, όταν τον ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς αν είναι όλα καλά.

Στη συνέχεια ωστόσο μιλώντας μόνος τους στις κάμερες, ο Ηλίας αποκάλυψε πως είχε έρθει κοντά με τον Ιωάννη μιας και οι δύο είχαν μεγαλώσει με διάφορες δυσκολίες, ενώ εξομολογήθηκε πως ο ίδιος μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα του.

Ο Ιωάννης έκανε την πιο αδύναμη προσπάθεια ωστόσο και χρειάστηκε να αφήσει πίσω του το διαγωνισμό, μοιράζοντας χαμόγελα στους συμπαίκτες του.

Σε κλάματα ξέσπασε και ο Γιώργος

Αυτά που είπε ο Ιωάννης κλήθηκε να σχολιάσει ο Γιώργος, ο οποίος αποκάλυψε μπροστά σε όλους πως ο φίλος του, του είχε πει πως θα του έδινε την κάρτα αν τη χρειαζόταν επειδή στην πρώτη ομαδική δοκιμασία είχε βγει μόνος του για αποχώρηση.

Κάτι τέτοιο τον συγκίνησε πολύ με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα, όταν ο Ιωάννης αποκάλυψε πως δεν έχει σκοπό να κάνει χρήση της κάρτας.

Ο Γιώργος ήταν από τους πρώτους που είπε στον Ιωάννη να χρησιμοποιήσει την κάρτα, ωστόσο οι συμπαίκτες του φαίνεται να μην τον πίστεψαν.

Ο Δημήτρης συγκεκριμένα, σχολίασε πως η απόφαση του Ιωάννη του φαίνεται σαν να έχει υποκινηθεί από κάποιον χρησιμοποιώντας μάλιστα την έκφραση «Έχει γίνει κάποια πλύση εγκεφάλου».