Paul Walker: Σπαραγμός με το βίντεο της κόρης του - Η έκπληξη πριν τον χαμό του

Για τον μπαμπά της που "έφυγε"...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Paul Walker: Σπαραγμός με το βίντεο της κόρης του - Η έκπληξη πριν τον χαμό του

Μια σπαρακτική ανάρτηση έρχεται από την κόρη του Paul Walker, η οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από το παρελθόν. Σε αυτό βλέπουμε μια έκπληξη που του είχε κάνει πριν αυτός χαθεί.

Ειδικότερα η Meadow Walker έκανε μια ανάρτηση με ένα αδημοσίευτο μέχρι σήμερα βίντεο στο οποίο βλέπουμε τον αδικοχαμένο ηθοποιό, που πέθανε σε τροχαίο το 2013, να αιφνιδιάζεται από την κόρη του, η οποία και έχει πάει αν του κάνει έκπληξη.

Ο ηθοποιός φαίνεται αν είναι σε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου, όταν η κόρη του μπαίνει μέσα και του κάνει έκπληξη, αφού εκείνος είχε τα γενέθλιά του. Τότε την αγκαλιάζει και πέφτουν μαζί στο κρεβάτι.

"Δεν πίστευα ποτέ ότι θα το κοινοποιούσα. Αλλά ένιωσα ότι έπρεπε. Να είσαι καλά, σε αγαπώ, Μείνε ασφαλής" έγραψε η 21χρονη πλέον κόρη του ηθοποιού στην ανάρτηση που έκανε. Να πούμε ότι σπαρακτικό ήταν και το βίντεο που έκανε η Θεοδώρα για την συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά.

Η ανάρτηση της Meadow

Λίγα λόγια για τον Paul Walker η κόρη του οποίου ανέβασε το σπαρακτικό βίντεο με την έκπληξη που του έκανε

Ο Πολ Ουίλλιαμ Γουόκερ (Paul Walker IV, 12 Σεπτεμβρίου 1973 – 30 Νοεμβρίου 2013) ήταν Αμερικανός ηθοποιός. Ξεκίνησε την καριέρα του ερμηνεύοντας μικρούς ρόλους σε αρκετά τηλεοπτικά σόου, όπως στο Ατίθασα νιάτα και στο Touched by an Angel.

Ο Πολ Γουόκερ αργότερα διακρίθηκε παίζοντας σημαντικούς ρόλους σε εφηβικές ταινίες όπως She's All That και Varsity Blues. Ωστόσο, διεθνώς έγινε διάσημος το 2001, όπου υποδύθηκε τον Μπράιαν Ο’ Κόννορ, έναν από τους πρωταγωνιστές της ταινίας Οι Μαχητές των Δρόμων, ρόλο τον οποίο επανέλαβε και στις συνέχειες της ταινίας, βάσει και της Wikipedia.

Σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 30 Νοεμβρίου 2013, μαζί με έναν φίλο του.