Στην τελική ευθεία το MasterChef - Τι μας περιμένει;

Όλα όσα θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην τελική ευθεία το MasterChef - Τι μας περιμένει;

Στην τελική ευθεία έχει μπει το MasterChef, με την αγωνία να κορυφώνεται όλο και περισσότερα. Τι μας περιμένει στο επόμενο επεισόδιο, όπου όπως φαίνεται θα χτυπήσει "καμπανάκι" για τους παίκτες;

Οι 11 διαγωνιζόμενοι του φετινού MasterChef, μετά από μια πολύ δυνατή εβδομάδα, βρίσκονται στο MasterClass και έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν. Κάτι, που συνηθίζουν να επαναλαμβάνουν οι Μέντορες του διαγωνισμού, είναι πως η γεύση κρύβεται στα απλά πιάτα και η δημιουργικότητα στη σύνθεση αυτής της απλότητας.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δείχνει πώς απλές τεχνικές με έξυπνο τρόπο μπορούν να φέρουν απίστευτα νόστιμα αλλά και ιδιαίτερα αποτελέσματα σε ένα πιάτο. Με βοηθό του τον Σταύρο καταφέρνει να θυμίσει στους νέους μάγειρες πως ένα κοτόπουλο μπορεί να γίνει το απόλυτο τηγανητό κοτόπουλο.

Στην τελική ευθεία το MasterChef - Όλα όσα μας περιμένουν

Ο Πάνος Ιωαννίδης με βοηθό του τον Γιώργο ασχολούνται με ψάρια. Φιλεταρισμένες γλώσσες, για όσους δεν γνωρίζουν την τεχνική και επειδή η πορεία του διαγωνισμού έχει αποδείξει ότι τίποτα δεν το κάνουν τυχαία οι Μέντορες στο MasterClass, εκείνοι, που θα κρατήσουν σημειώσεις σαν «σπασικλάκια», θα είναι και εκείνοι, που θα έχουν σίγουρα λυμένα τα χέρια τους στις δοκιμασίες, που θα ακολουθήσουν.

Καλεσμένος ο Ιταλός chef Roberto Bassi, ο οποίος θα δείξει, με τον μοναδικό του τρόπο, όπως έχει δείξει και άλλη φορά σε προηγούμενα MasterClass, την ιταλική pasta στο μεγαλείο της. Η ώρα περνά με αστεία και χαλαρότητα, όπως προστάζει άλλωστε η μέρα, προετοιμάζοντας έτσι τους επίδοξους MasterChef για το ξεκίνημα μιας ακόμα δυνατής εβδομάδας Ωστόσο, δείτε εδώ κι ένα καυτό spoiler που έχουμε για τον τελικό!

Γιατί διακόπτεται προσωρινά το Masterchef από το STAR

Τα νέα δεδομένα που φέρει ο κορωνοϊός στην χώρα μας έχουν αλλάξει κατά πολύ και τα τηλεοπτικά δρώμενα αφού δεν είναι λίγες οι εκπομπές και τα projects που έχουν παγώσει και δεν βγαίνουν στον αέρα ή παίζουν σε επανάληψη. Το Masterchef, όμως, ήταν ένα από τα προγράμματα που μέχρι στιγμής έφερε τη μικρότερη αλλαγή αφού οι ιθύνοντες του STAR αποφάσισαν πριν από λίγες ημέρες, όπως σας είχα γράψει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ πρώτη, δείτε εδώ - να το μειώσουν κι όχι να το παγώσουν.

Το ριάλιτι μαγειρικής, λοιπόν, εδώ και λίγες εβδομάδες αντί να παίζει 5 ημέρες την εβδομάδα παίζει μόνο Δευτέρα,Τρίτη, Τετάρτη για να μείνουν αποθέματα για τις υπόλοιπες ημέρες, μιας και οι παίκτες λόγω ασφαλείας βρίσκονται σπίτι τους και τα γυρίσματα έχουν σταματήσει.

Tο Mastechef ωστόσο τώρα θα σταματήσει να προβάλλεται εντελώς την Μεγάλη Εβδομάδα, τηρώντας την παράδοση. Το ριάλιτι μαγειρικής σύμφωνα με τις πληροφορίες θα επανέλθει στις 20 Απριλίου.