Χάρης Βαρθακούρης: Αποκάλυψε πώς γνώρισε την Αντελίνα - «Μπήκα στο προφίλ της και...»

Η φωτογραφία που στάθηκε αφορμή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χάρης Βαρθακούρης: Αποκάλυψε πώς γνώρισε την Αντελίνα - «Μπήκα στο προφίλ της και...»

Μέσα από μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Χάρης Βαρθακούρης, αποκάλυψε πώς γνώρισε την μετέπειτα σύζυγό του, Αντελίνα, μπαίνοντας στο προφίλ της και κάνοντάς της μερικά likes σε φωτογραφίες.

Το αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται μαζί εδώ και πολλά χρόνια. Ο Χάρης και η Αντελίνα έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, ενώ φέτος κατάφεραν να κερδίσουν τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού, μέσα από τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι του STAR, Globetrotters.

Ο Χάρης Βαρθακούρης, αγαπά τα social media και έτσι θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, μία ιστορία που συνέβη πριν από 12 χρόνια, όταν γνώρισε την Αντελίνα.

To ζευγάρι δείχνει καθημερινά πόσο δεμένο είναι. Μάλιστα πριν από λίγες μέρες, ένας άγνωστος έστειλε μήνυμα στην Αντελίνα Βαρθακούρη και ο Χάρης έσπευσε να του απαντήσει δημόσια. Δείτε εδώ το σχόλιό του.

Έτσι γνώρισε ο Χάρης Βαρθακούρης την Αντελίνα

Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία και αποκάλυψε πως ένα like της συζύγου του, στάθηκε αφορμή για να γνωριστούν, καθώς και εκείνος στη συνέχεια πήγε να της κάνει τα δικά του like στις φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία του, η οποία είχε τραβηχτεί 12 χρόνια πριν και έγραψε, «ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ LIKE !! Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν 12 χρόνια στη Ζάκυνθο, στις 4 Αυγούστου του 2008. Ήμουν εκεί με τον πατέρα μου για μια συναυλία. Ωστόσο θέλω να καταλήξω αλλού. Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που έκανε like, ένα χρόνο μετά, Αύγουστο του 2009, μια Αντελίνα Τελώνη. Δεν την ήξερα. Την πρόσεξα όμως στη λίστα των...likers (!!).

Μου άρεσε. Πήγα στις δικές της φωτογραφίες από περιέργεια. Έκανα τα δικά μου like... Τώρα αυτή η κοπέλα, Αντελίνα Βαρθακούρη πλέον, είναι στην κουζίνα και μαγειρεύει για να φάμε ενώ εγώ λίγο πιο’ κει, ανεβάζω φωτογραφίες στο Instagram και οι δυο κόρες μας, κάπου μέσα, βλέπουν ταινία... Όλα καλά».