«Λύγισε» το διαδίκτυο με την ανάρτηση του Γιάννη Βαρδή

Το συγκινητικό μήνυμα για τον πατέρα του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Λύγισε» το διαδίκτυο με την ανάρτηση του Γιάννη Βαρδή

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιάννης Βαρδής, κατάφερε να κάνει όλο το διαδίκτυο να «λυγίσει» με τα συγκινητικά λόγια του για τα γενέθλια του αγαπημένου του πατέρα, Αντώνη Βαρδή.

Σαν σήμερα θα ήταν τα γενέθλια του Αντώνη Βαρδή και γι΄αυτό το λόγο, ο Γιάννης Βαρδής θέλησε να στείλει ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα στον πατέρα του, για να του εκφράσει πως για εκείνον, δεν έφυγε ποτέ από τη ζωή.

«Χρόνια σου πολλά μπαμπά. Λένε πως δεν εύχεσαι σε ανθρώπους που έχουν φύγει απ τη ζωή. Για μένα δεν έφυγες ποτέ όμως. Θα είσαι για πάντα εδώ. Λείπεις πολύ να ξέρεις.

Το σπίτι σου ήταν πάντα γεμάτο με μελωδίες. Τώρα πλέον πέρα απ τις μελωδίες έχει και πολλά παιδικά χαμόγελα και αυτό θα σε χαροποιούσε πολύ. Σ’ αγαπάω κάθε μέρα πιο πολύ», έγραψε ο Γιάννης Βαρδής.

Θυμίζουμε πως μία αντίστοιχη ανάρτηση είχε κάνει ο Γιάννης Βαρδής και πριν από λίγο καιρό. Δείτε εδώ το σπαρακτικό του μήνυμα.

Ράγισε καρδιές ο Αντώνης Ρέμος για τον Βαρδή - «Για μένα υπήρξε ένας...»

Ο τραγουδιστής, συνομίλησε μέσω skype με τον Γιάννη Βαρδή, ο οποίος βρισκόταν στο στούντιο του πατέρα του, του αείμνηστου τραγουδιστή, Αντώνη Βαρδή και ράγισε καρδιές με τα λόγια του. «Για μένα υπήρξε ένας από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Αντώνης Ρέμος με αφορμή το γεγονός αυτό έκανε μια εξομολόγηση και μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για τον Αντώνη Βαρδή, τονίζοντας πως ήταν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή του και τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχτες.

«Θεού θέλοντος και… υιού επιτρέποντος τον Σεπτέμβριο ετοιμάζουμε μια εξαιρετική συναυλία για τον αγαπημένος μας Αντώνη Βαρδή. Για μένα υπήρξε ένας από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες, από τους πιο σημαντικούς φίλους. Ήταν και μέντοράς μου, αλλά και μέντορας πολλών», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

«Έχω “σκαλίσει” αρκετές φορές το στούντιο. Βρήκα ένα παλιό του κασετοφωνάκι και πολλές μικρές κασέτες. Τις έχω ακούσει όλες, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός κομματιών, τα οποία πρέπει κάποια στιγμή να τα περάσω σε υπολογιστή. Είναι αξιοθαύμαστο αυτό που έκανε και το πώς τα σφύριζε…», είπε ο Γιάννης Βαρδής.

Αντώνης Ρέμος εκπομπή MEGA Αντώνης Βαρδής