Big Brother: «Ράγισε» καρδιές η Αφροδίτη - Η ιστορία για τον θάνατο του πατέρα της

Η σπαρακτική εξομολόγησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: «Ράγισε» καρδιές η Αφροδίτη - Η ιστορία για τον θάνατο του πατέρα της

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή βρέθηκε σήμερα στο δωμάτιο επικοινωνίας του Big Brother και «ράγισε» καρδιές καθώς αναφέρθηκε στην συγκλονιστική ιστορία για το πώς πέθανε ο πατέρα της και πώς επιβίωσε μετά η οικογένειά της μέσα στα χρέη.

O Big Brother τη ρώτησε να του πει λεπτομέρειες σχετικά με την οικογένειά της και τον πατέρα της και στο σημείο εκείνο η Αδροδίτη τον ρώτησε για ποιο λόγο της το κάνει αυτό.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή πριν από 7 χρόνια πολύ ξαφνικά και μάλιστα σε μία περίοδο που οι δυο τους ήταν λίγο τσακωμένοι. Κανείς δεν περίμενε να πεθάνει έτσι και όπως είπε η Αφροδίτη ήταν ένας άνθρωπος πολύ μορφωμένος και κοινωνικός.

Μετά το θάνατό του, η οικογένειά της βυθίστηκε στα χρέη και δεν είχαν καν να φάνε με αποτέλεσμα να φροντίζει η εκκλησία να τους εφοδιάζει με τα απαραίτητα. Νωρίτερα σε δάκρυα ξέσπασε και η Ραμόνα. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Big Brother: Τα νύχια του Θέμη και η αντίδραση του Χρήστου Μακρίδη και της Ράνιας

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, η Χριστίνα βοήθησε τον Θέμη να φτιάξει τα νύχια του και στη συνέχεια, οι κάμερα έπιασε την αντίδραση που είχε ο Χρήστος Μακρίδης και η Ράνια, οι οποίοι εννοείται πως το σχολίασαν και με το παραπάνω.

Ο Θέμης έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό για τα νύχια του και όταν μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας ξεκαθάρισε πως όλα τα παιδιά εντυπωσιάστηκαν μόλις τα είδαν. Μάλιστα αποκάλυψε πως έχει στόχο να περάσει μπροστά από τον Αντιδήμαρχο και τη Ράνια για να τους τα δείξει.

Η κάμερα αμέσως πήγε στη Ράνια και τον Χρήστο Μακρίδη οι οποίοι συζητούσαν το συγκεκριμένο θέμα και κατέληξαν στο ότι ανέχτηκαν το μακιγιάζ αλλά τα νύχια πάνε πολύ. Ο Δημήτρης Πυργίδης ωστόσο τους έβαλε στη θέση τους ξεκαθαρίζοντας πως εδώ είναι show και μπορεί να κάνει ό, τι θέλει.

Η Ράνια τότε επανέλαβε ότι ακόμα δεν έχει συμφιλιωθεί με το μακιγιάζ του Θέμη αλλά τα νύχια είναι άλλο πράγμα, ενώ στην αρχή του επεισοδίου τσακώθηκε με τη Σοφία χωρίς λόγο!