GNTM 3 Highlights: Η γυμνή φωτογράφιση έφερε κλάματα και ατυχήματα - Τα... όργανα μόλις άρχισαν

Όσα είδαμε χθες 28/9 και μας έκαναν εντύπωση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3 Highlights: Η γυμνή φωτογράφιση έφερε κλάματα και ατυχήματα  - Τα... όργανα μόλις άρχισαν

Τα όργανα μόλις άρχισαν στον 3ο κύκλο του GNTM από το χθεσινό 28/9 επεισόδιο και έχουμε όλα τα highlights. Η γυμνή φωτογράφιση που έπρεπε να βγάλουν εις πέρας έφερε κλάματα και ατυχήματα.

GNTM 3: Άρχισαν τα "όργανα" - «Δεν τις μπορώ με ζαλίζουν...»

Πριν καλά καλά προλάβουν να μπουν οι παίκτες μέσα στο σπίτι του GNTM 3 τα όργανα άρχισαν καθώς η Ρασέλ ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί πολύ πολύ να βρίσκεται μαζί με τα κορίτσια μέσα στο δωμάτιο καθώς την ζαλίζουν πολύ.

Οι παίκτες μπήκαν πολύ δυναμικά μέσα στο σπίτι και από την πρώτη κιόλας στιγμή προσπάθησαν να διεκδικήσουν το δικό τους δωμάτιο.

Την πρώτη κακή ατάκα της σεζόν την πέταξε η Ρασέλ, η οποία έχει έρθει ήδη σε αντιπαράθεση με αρκετούς παίκτες μέσα στο σπίτι.

«Ελπίζω στο δωμάτιο να είμαστε και αγόρια και κορίτσια, γιατί θα έχω πρόβλημα. Δεν τα μπορώ πολύ πολύ τα κορίτσια, με ζαλίζουν», είπε πριν μπει στο σπίτι.

Η παραγωγή ωστόσο είχε άλλα σχέδια καθώς ξεκαθάρισε πως αγόρια και κορίτσια μπαίνουν σε διαφορετικά δωμάτια. Δείτε εδώ και την αλλαγή που έγινε στο ριάλιτι.

«Είναι κομπλεξικός» - Έριξε τα "καρφιά" του ο Ηρακλής

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 και ήδη οι παίκτες τα έβαλαν ο ένας με τον άλλον. Συγκεκριμένα, ο Ηρακλής δε δίστασε να ρίξει τα πρώτα καρφιά σε έναν συμπαίκτη του χαρακτηρίζοντάς τον «κομπλεξικό».

Μπορεί οι παίκτες να μπήκαν μόλις στο σπίτι ωστόσο οι κόντρες και οι κλίκες έχουν ξεκινήσει. Ενώ λοιπόν όλοι είχαν μπει στην κουζίνα προκειμένου να μαγειρέψουν, ο Ηρακλής έκανε το δικό του σχόλιο για έναν συμπαίκτη του.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον Ανδρέα Αθανασόπουλο - δείτε εδώ όλα όσα δεν γνωρίζατε γι΄αυτόν - και ξεκαθάρισε πως είναι το πρόσωπο από το σπίτι που σίγουρα δεν θα ερχόταν κοντά μαζί του, ενώ δε δίστασε να πει πως είναι και κομπλεξικός.

Από τη μεριά του εκείνος είπε πως δεν πιστεύει ότι υπάρχει παίκτης που τον αντιπαθεί μέσα στο σπίτι αν και λίγο αργότερα ο Παναγιώτης Πέτσας είπε ότι τον θεωρεί αλαζόνα.

Η Ίριδα «άδειασε» τη Ζενεβιέβ - «Με εκνευρίζει πάρα πολύ»

Στο επεισόδιο του GNTM 3 είδαμε κάτι αρκετά ασυνήθιστο, καθώς η Ίριδα δε δίστασε να «αδειάσει» τη Ζενεβιέβ και να ξεκαθαρίσει πως την εκνευρίζει πάρα πολύ, όταν η κριτής της ζήτησε να βιαστεί και να φορέσει την ρόμπα της.

Η Ζενεβιέβ και ο Γιώργος Καράβας πήγαν να ξυπνήσουν τους παίκτες και τους ζήτησαν να έρθουν άμεσα να πάρουν τις ρόμπες τους προκειμένου να ετοιμαστούν για την φωτογράφιση.

Η Ίριδα λοιπόν πήγε τελευταία να πάρει τη ρόμπα της και η Ζενεβιέβ της ξεκαθάρισε πως αν καθυστερεί έτσι κάθε φορά, θα φύγει πολύ σύντομα από το σπίτι.

Στη συνέχεια η διαγωνιζόμενη «άδειασε» την Ζενεβιέβ και ξεκαθάρισε πως μάλλον πρέπει να πάει εκείνη στο σπίτι της.

«Πάγωσαν» οι διαγωνιζόμενοι - Είδαν τα ονόματα των "FF" γραμμένα στο κρεβάτι

Το GNTM 3 ξεκίνησε και επίσημα και οι διαγωνιζόμενοι μπήκαν στα δωμάτια τους. Μερικούς όμως τους περίμενε μία μεγάλη έκπληξη καθώς όπως είδαν, στο κρεβάτι ήταν γραμμένα τα ονόματα των περσινών "FF" και πάγωσαν κανονικά!

Το σπίτι του GNTM 3 άνοιξε τις πύλες του και υποδέχτηκε τους 20 φετινούς διαγωνιζόμενους. Τα 10 κορίτσια και τα 10 αγόρια, που κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στον διαγωνισμό, περνούν το κατώφλι του σπιτιού, που θα αποτελεί το ορμητήριό τους για τους επόμενους μήνες.

Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος, ξάπλωσε στο κρεβάτι του και συνειδητοποίησε πως πάνω στις ταύλες ήταν γραμμένο Κάτια - Ασημίνα - Σουζάνα και Άννα Μπανάνα.

Έβαλε τα κλάματα η Μαρινέλα - Τι συνέβη;

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, οι κριτές ανακοίνωσαν στους διαγωνιζόμενους πως θα φωτογραφηθούν γυμνοί. Στο άκουσμα της είδησης αυτής η Μαρινέλα έβαλε τα κλάματα καθώς δεν ήξερε πώς ακριβώς να το διαχειριστεί!

Πολλοί ήταν οι παίκτες που είχαν αντίρρηση με την φωτογράφηση και φοβήθηκαν που θα χρειαστεί να γδυθούν μπροστά σε όλους.

Η Μαρινέλα ήταν η μόνη που ξέσπασε καθώς όπως εξήγησε στην κάμερα, δεν είχε ενημερώσει τον μπαμπά της ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να βγει γυμνή. Δείτε εδώ όλα όσα δεν γνωρίζατε για την Μαρινέλα!

Αντιδράσεις με το «Golden Pass» - Το αυστηρά σχόλια των συμπαικτών του

Πρώτη φωτογράφηση για το GNTM 3 και το «Golden Pass», δηλαδή ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων ανάμεσα στους συμπαίκτες του, οι οποίοι δε δίστασαν να του κάνουν μερικά πολύ αυστηρά σχόλια.

Ο Γιώργος Καράβας του ξεκαθάρισε πως έχει μεγάλες απαιτήσεις από εκείνον καθώς ήταν αυτός που πήρε το εισιτήριο για να περάσει άμεσα στο σπίτι χωρίς να περάσει από την δοκιμασία του Bootcamp.

Ο Κωνσταντίνος μπήκε στο σετ και ενώ οι πόζες του ήταν καλές, οι εκφράσεις του δεν ήταν τόσο δυνατές με αποτέλεσμα να ξεκινήσει το "σούσουρο" των συμπαικτών του.

Ο Έντουαρντ Στεργίου μάλιστα τον ειρωνεύτηκε μπροστά την κάμερα και είπε ότι δεν είναι αυτός καλός για να σχολιάσει το Golden Pass του σπιτιού.

«Κατέρρευσε» η Χρύσα μετά την γυμνή φωτογράφηση

Λίγο μετά την γυμνή της φωτογράφηση στο GNTM 3, η Χρύσα Καβράκη δε δίστασε να καταρρεύσει και να ξεσπάσει σε κλάματα καθώς η απόδοσή της δεν ήταν τόσο καλή όσο περίμεναν οι κριτές, με την Βίκυ Καγιά να της φωνάζει για όσα έκανε λάθος.

Η Βίκυ Καγιά προσπάθησε να την βοηθήσει όσο περισσότερο μπορούσε ωστόσο δεν κατάφερε να βγάλει πολύ καλές φωτογραφίες ούτε ντυμένη ούτε γυμνή.

Με το που τελείωσε, έβαλε τα κλάματα, και εξήγησε πως κόλλησε και δεν μπορούσε να λειτουργήσει, ενώ η Βίκυ Καγιά την πήρε αγκαλιά για να την παρηγορήσει.

Το ατύχημα του Ανδρέα και τα καυστικά σχόλια της Ρασέλ

Στο επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε την ιδιαίτερη γυμνή φωτογράφιση και του του Ανδρέα στην οποία είχε ένα ατύχημα με τα ρούχα που φορούσε. Από τη μεριά της η Ρασέλ δε δίστασε να κάνει για ακόμα μία φορά τα δικά της καυστικά σχόλια.

Ο Ανδρέας εντυπωσίασε τους κριτές με τις κινήσεις του και με την ευρηματικότητά του στις πόζες ωστόσο κάποια στιγμή τράβηξε απότομα το πουκάμισό του.

Η φωτογράφηση συνεχίστηκε κανονικά και ήταν πολύ καλός και στο γυμνό.

Η Ρασέλ από τη μεριά της είπε πως δεν τρελαίνεται για τον Ανδρέα και πως θεωρεί ότι έχει πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, ενώ νωρίτερα είχε κράξει όλα τα κορίτσια του σπιτιού πριν ακόμα μπουν στο σπίτι.