Έλενα Μπάση: Μπήκε στο πλατό με την ταυτότητα στο χέρι - Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε την πραγματική της ηλικία

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Έλενα Μπάση: Μπήκε στο πλατό με την ταυτότητα στο χέρι - Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε την πραγματική της ηλικία

Η Έλενα Μπάση έχει απασχολήσει τα μέσα απο την συμμετοχή της στο The Bachelor αλλά και με το θέμα της ηλικίας της καθώς πολλοί ισχυρίζονται πως είναι μεγαλύτερη απο 38 χρόνων που δήλωσε. Σήμερα 24/10 εμφανίστηκε στην εκπομπή Καλύτερα δεν Γίνεται κρατώντας στο χέρι την ταυτότητα της!

Ναι, καλά ακούσατε έδειξε την ταυτότητα της στην Ναταλία Γερμανού η οποία την είδε και αποκάλυψε πως είναι πολύ μικρότερη απο την ίδια.

Αργότερα η Έλενα Μπάση χωρίς να κρύβεται δήλωσε πως έχει γεννηθεί το 1978 και είναι 41 χρονών! Δείτε εδώ και την επική ατάκα που είπε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον Snik.

Φεύγει οριστικά από την Ελλάδα μετά το The Bachelor η Έλενα Μπάση

Η Έλενα Μπάση ήταν σήμερα το μεσημέρι καλεσμένη στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει πως μετά την αποχώρησή της από το The Bachelor έχει αποφασίσει να φύγει οριστικά από την Ελλάδα και να γυρίσει στην Αμερική.

Είναι χωρίς αμφιβολία το πρόσωπο που κατάφερε να τραβήξει πάνω του την προσοχή στο νέο ριάλιτι του ALPHA. Η Έλενα Μπάση γρήγορα έγινε θέμα συζήτησης, τόσο για την ηλικία της όσο και για τον εκρηκτικό της χαρακτήρα και τις ατάκες της.

Σήμερα, η τραγουδίστρια μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι, για τη σχέση της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο και για την απόφασή της να επιστρέψει στο σπίτι της στην Αμερική.

«Θα φύγω. Θα κάνω το τραγούδι εδώ και θα πάω στη Νέα Υόρκη για δουλειά. Μένω εκεί από το 2016 και θα μείνω και θα δουλέψω. Να στείλω και χαιρετίσματα στην Αμερική που με βλέπει τώρα.», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Μπάση στον αέρα της εκπομπής.