Σε σοκ ο Νίκος Ευαγγελάτος - Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της επίθεσης του δημοσιογράφου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε σοκ ο Νίκος Ευαγγελάτος - Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της επίθεσης του δημοσιογράφου

Ο δημοσιογράφος του MEGA, Απόστολος Βουλδής, κατά την διάρκεια του ρεπορτάζ που έκανε αναφορικά με τις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στην Πάτρα, έπεσε θύμα επίθεσης από κουκουλοφόρους. Την συγκεκριμένη είδηση ανακοίνωσε ο Νίκος Ευαγγελάτος στο Live News ενώ ταυτόχρονα βρισκόταν σε σοκ.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος δέχθηκε επίθεση μαζί με τον οπερατέρ από μια ομάδα κουκουλοφόρων που προσπάθησαν να κλέψουν την κάμερα. Ένας από αυτούς κρατούσε στα χέρια πέτρες και χτύπησε στο πρόσωπο τον οπερατέρ ενώ ο Απόστολος Βουλδής δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι από το κοντάρι της σημαίας.

Ευτυχώς, το σκηνικό αυτό έλαβε γρήγορα τέλος και όλοι είναι καλά στην υγεία τους. Δυσάρεστη είδηση για τον Νίκο Ευαγγελάτο!

Δείτε λεπτομέρειες στο παρακάτω βίντεο:

Η απόφαση του Mega για τον Νίκο Ευαγγελάτο - Όλες οι εξελίξεις

Ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους δημοσιογράφους και παρουσιαστές και φέτος με την παρουσία του στο Mega έχει αναβαθμίσει αρκετά το κανάλι! Για τον λόγο αυτό, οι ιθύνοντες αποφάσισαν να τον αξιοποιήσουν περισσότερο και μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας δώσε όλες τις λεπτομέρειες...

Η εκπομπή Live News που διαθέτει μέχρι στιγμής ο Νίκος Ευαγγελάτος στο τηλεοπτικό κανάλι πάει πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης συγκριτικά με τα υπόλοιπα project του σταθμού γι' αυτό και οι υπεύθυνοι μετά από αρκετές συζητήσεις θέλουν να εμπλουτίσουν αυτή τη νέα σεζόν το κανάλι με περισσότερες τέτοιες... επιτυχίες!

Τι αποφασίστηκε στο Mega για τον Νίκο Ευαγγελάτο

Νέα εκπομπή Νίκος Ευαγγελάτος Mega

Πληροφορίες μου, λοιπόν, αναφέρουν, και σας τις μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda's blog του Youweekly.gr, πως ο σταθμός ετοιμάζεται να βγάλει στον αέρα τρία πολιτικά talk show και σε ένα από αυτά παρουσιαστής έχει προταθεί να είναι ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Τα άλλα ονόματα που ακούστηκαν είναι αυτό της Δώρας Αναγνωστοπούλου και της Κατερίνας Παναγοπούλου.

Μπορεί ο δημοσιογράφος να μην έχει απαντήσει ακόμα το σίγουρο ναι αλλά πληροφορίες μου, επίσης, αναφέρουν πως είναι πολύ θετικό και το deal πρόκειται να κλείσει...