Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ο Αλέξης Κούγιας είναι όπως ένας ανεμιστήρας με περιττώματα»

Η αυστηρή τοποθέτηση του παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ο Αλέξης Κούγιας είναι όπως ένας ανεμιστήρας με περιττώματα»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποφάσισε να κάνει μία αρκετά αιχμηρή ανάρτηση μέσα από την οποία ανέφερε πως ο Αλέξης Κούγιας μοιάζει με έναν «ανεμιστήρα που έχει πάνω του περιττώματα».

Ο παρουσιαστής έκανε το αυστηρό αυτό σχόλιο με αφορμή τη δήλωση του ποινικολόγου για τους "επαγγελματίες ομοφυλόφιλους" μάρτυρες που κατέθεσαν στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η ανάρτηση του Αλέξη Κούγια

«Ο Αλέξης Κούγιας είναι όπως ένας ανεμιστήρας με περιττώματα. Όταν τον βάλεις μπρος θα λερώσει όποιον βρεθεί μπροστά του», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Φώτης Σεργουλόπουλος Αλέξης Κούγιας

Πώς εξήγησε ο Αλέξης Κούγιας τη φράση «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι»

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή της, η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε πως μετά από την επίμαχη δήλωση που έκανε ο Αλέξης Κούγιας για τους "επαγγελματίες ομοφυλόφιλους", μίλησε μαζί του προκειμένου να μάθει τι ακριβώς εννοεί.

Η δήλωση αυτή που έκανε ο γνωστός ποινικολόγος σήκωσε θύελλα αντιδράσεων και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να του απαντήσουν. Μάλιστα, κάποιοι του έκαναν ανοιχτή επίθεση, όπως ο Βασίλης Ζούλιας που τον αποκάλεσε "επαγγελματία ηλίθιο".

«Μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια υπήρχαν πολλές αντιδράσεις. Νομίζω οι αντιδράσεις προκλήθηκαν από την φράση “επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι” που είπε. Εγώ τον πήρα τηλέφωνο, τον ρώτησα. Του είπα “Κύριε Κούγια τι εννοείτε επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι;”.

Τατιάνα Στεφανίδου Κούγιας

Δεν πρόλαβα να τον ρωτήσω στον αέρα γιατί ήθελα να του κάνω αυτή την ερώτηση. Μου εξήγησε όταν είπε “επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι” εννοούσε τους ομοφυλόφιλους που εκδίδονται, οι οποίοι είναι escort. Αυτό είναι και ότι στην ουσία παραφράστηκε η δήλωσή του. Αυτή την εξήγηση μου έδωσε, το μεταφέρω γιατί στον αέρα προσπάθησα να του θέσω αυτό το ερώτημα γιατί αυτό είναι που προκάλεσε αντιδράσεις. Εξελήφθη ότι αυτή ήταν μια δήλωση ρατσιστική εναντίον τον ομοφυλοφίλων», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.