Η πρώτη εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη μετά την συμφωνία με το Mega

Δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στις κάμερες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η πρώτη εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη μετά την συμφωνία με το Mega

H Ελένη Μενεγάκη μετά από σχεδόν ένα χρόνο απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα ετοιμάζεται για το comeback της στην ελληνική τηλεόραση! Το κανάλι που κατάφερε μέσα σε τόσα να την πείσει να γυρίσει ήταν το Mega που αιφνιδίασε τους πάντες με την επίσημη ανακοίνωσή του πριν από λίγες ημέρες.

Η λαμπερή παρουσιάστρια το πρωί της Πέμπτης απαθανατίστηκε από τις κάμερες της εκπομπής Ευτυχείτε έξω από τα γραφεία του σταθμού και... ενώ χαμογέλασε στους δημοσιογράφους δεν θέλησε να κάνει πολλές δηλώσεις πέρα από το «Υπέροχα, φανταστικά νιώθω που επιστρέφω στο κανάλι που ξεκίνησα. Θα το μάθετε για την ώρα της εκπομπής», που είπε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν απλή αλλά εντυπωσιακή, όπως πάντα άλλωστε.

Πλάνα από την έξοδο της Ελένης Μενεγάκη

Το βέτο που έθεσε η Ελένη Μενεγάκη για την εκπομπή της

«Η Ελένη έχει βάλει έναν όρο πολύ συγκεκριμένο. Αυτό που έχει ζητήσει είναι να μην υπάρχει ίδιο πρόγραμμα πριν από τη δική της εκπομπή που θα ξεκινάει στις 13.00 ή στις 14.00. Να μην υπάρχει αντίστοιχη με τη δική της εκπομπή πριν από εκείνη.

Δηλαδή να μην είναι ένα πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο με αντίστοιχα θέματα. Κάτι που θα παρουσιάζει και αυτή το μεσημέρι. Τι θα γίνει με την πρωινή εκπομπή της Δανάης Μπάρκα; Οι πληροφορίες μου λένε πως υπάρχει σκέψη να μεταφερθεί στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Πουλόπουλος.