Ελένη Μενεγάκη: «Η μάνα είναι πάντα μάνα»

Η συγκινητική ανάρτηση για τη γιορτή της μητέρας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Η μάνα είναι πάντα μάνα»

Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κάνει τη διαφορά για την γιορτή της μητέρας και έτσι έκανε την πιο ξεχωριστή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας αδημοσίευτες φωτογραφίες με τη μητέρας της και με τα παιδιά της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, λίγο πριν τη μεγάλη επιστροφή της στο Mega, θυμήθηκε μερικές πολύ όμορφες στιγμές από τις εγκυμοσύνες της αλλά και από τη βάφτιση της μικρής Μαρίνας.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη για τη γιορτή της μητέρας

«Την μαμά μου την χόρτασα στα σ αγαπώ μαμά .... της το έλεγα 100 φορές την μέρα κι εκείνη πάντα γελούσε ! Όταν απέκτησα τα δικά μου παιδιά έκανα το ίδιο και σ εκείνα , 100 φορές την μέρα τους έλεγα ποσό πολύ τα αγαπώ ... ακόμα και τώρα που έχουν μεγαλώσει το ίδιο κάνω ...

Αγάπη , αγάπη , αγάπη , μια μεγάλη αγκαλιά ... αυτό για εμενα είναι η μάνα με δυο λόγια ! Μανουλα μου ακόμα στο φωνάζω ... μαμα μου σ αγαπώ και σ ευχαριστώ που είσαι εσυ η μαμα μου ... σ ευχαριστώ που μου στάθηκες τόσο για να καταφέρω να αποκτήσω και να μεγαλώσω 4 υπέροχα παιδιά ! Μανούλες όλου του κόσμου χρόνια πολλά ... μανούλες της καρδιάς ...μανούλες της κοιλιάς ! Γιατί η μάνα είναι πάντα μάνα!» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

«Φοβάμαι να μην μετακινήσει και ολόκληρο το κτήριο, αν δεν τη βολεύει»

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Νίκος Μουτσινάς δε θα μπορούσε παρά να μην σχολίασε την πρώτη εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη στα γραφεία του Mega, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του.

Ο παρουσιαστής, αφού πρώτα είδε τα πλάνα και τις δηλώσεις της Ελένης είπε χαρακτηριστικά: «1-3 είναι η ώρα της. Θα αλλάξει το δελτίο ώρα; Αλλάζουν ώρα τα δελτία; Τώρα το ξέρουμε, υπάρχει βασιλεία, είχε πει ότι θα αργήσει να έρθει στην τηλεόραση, αλλά ήρθε νωρίτερα.Δεν μπορείς τώρα να χαλάσεις χατίρι.

Κι αν θέλει να πας το δελτίο πιο εκεί, θα το πας πιο εκεί. Θα το βάλεις πρωί, το πρωινό απόγευμα, και τα απογευματινά βράδυ, και κόψε τα βραδινά που δεν έχεις τι να τα κάνεις. Βρες κάποιες άλλες ώρες, φτιάξε ένα άλλο κανάλι, να μπούνε όλοι οι υπόλοιποι… Μενεγάκη ήθελες… Ποιο δελτίο ρε; Φοβάμαι να μην μετακινήσει και ολόκληρο το κτήριο, αν δεν τη βολεύει».

Νίκος Μουτσινάς για Ελένη Μενεγάκη