Νίκος Μπάρκουλης: Το σχόλιο της μητέρας του για τη σχέση του με τη Natasha Kay

«Δεν μπορούν να έχουν τις δικές τους στιγμές...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκος Μπάρκουλης: Το σχόλιο της μητέρας του για τη σχέση του με τη Natasha Kay

Καλεσμένοι στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής (22/10) ο Νίκος Μπάρκουλης και η μητέρα του, Μαίρη Μπάρκουλη Οι δυο τους αναφέρθηκαν αρχικά στις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισαν τα τελευταία χρόνια, ενώ στη συνέχεια, η μητέρα του κλήθηκε να σχολιάσει τη σχέση του με τη Natasha Kay.

Η ίδια εξήγησε πως το γεγονός ότι εκείνη και ο γιος της μένουν σε ένα αρκετά μικρό σπίτι δεν δίνει τη δυνατότητα στο ζευγάρι να βρεθεί μόνο του αν και παρόλα αυτά, η τραγουδίστρια τον επισκέπτεται πολύ συχνά και έχει γνωρίσει την οικογένειά του.

Το σχόλιο της μητέρας του Νίκου Μπάρκουλη για τη σχέση του με τη Natasha Kay

«Το αφύσικο θα ήταν να μην έχει σχέση. Την έχω γνωρίσει. Βέβαια. Έρχεται σπίτι. Αλλά εν τω μεταξύ εμείς, μένουμε στο πατρικό μου. Είναι 52 τετραγωνικά. Το σαλόνι το έκανε η νονά του, Άννα Φόνσου και είπε να το δώσουμε στο παιδί. Αναγκαστικά είμαστε όλοι μαζί, αλλά δε μπορούν να έχουν τις δικές τους στιγμές. Εφόσον του αρέσει εκείνου εμένα μου περισσεύει. Εγώ όταν επέλεξα τον Μπάρκουλη δε ρώτησα κανέναν», είπε χαρακτηριστικά.

Η εξομολόγηση του Νίκου Μπάρκουλη στο The 2night Show

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show, βρέθηκε ο Νίκος Μπάρκουλης, τον οποίο βλέπουμε κάθε Σάββατο στο J2us και πρόσφατα είχε ένα ατύχημα επί σκηνής. Ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει λόγω του επιθέτου του.

Ο νεαρός εξομολογήθηκε πως έχει υποστεί για πολλά χρόνια bullying, ενώ έχει ακούσει πολλά σχόλια και για την μητέρα του η οποία είχε μεγάλη διαφορά ηλικίας από τον πατέρα του.

«Έχω δει πολλά σχόλια και για την μητέρα μου ότι ήθελε να βγαίνει στις κάμερες και πολλή κριτική. Απλά δεν καταλαβαίνω πως περνούν την ώρα τους με το να γράφουν σχόλια… Έχω υποστεί πολύ bullying στο δημοτικό μέχρι και το γυμνάσιο. Δεν ήμουν πολύ κοινωνικός και ήμουν πολύ κλειστός» ανέφερε αρχικά.

«Έλεγαν διάφορα, όπως αυτό που μου έχει μείνει στο μυαλό, ότι ο πατέρας σου είναι γέρος και δεν μπορεί να παίξει μπάλα. Πήγαινα σπίτι, έπαιρνα ένα φύλλο χαρτί Α4 και το έκανα μπαλάκι και το πετούσα στον πατέρα μου για να παίξουμε, εφόσον δεν μπορούσε αλλιώς. Είχα μια συζήτηση κάποια στιγμή για τα παιδικά χρόνια κι έλεγα γιατί όλα αυτά. Είναι ξεκάθαρα από το σπίτι όλα αυτά, που έλεγαν.» συμπλήρωσε.