"Να εξαφανιστείτε!" - Τα πήρε μπροστά στις κάμερες ο Μπισμπίκης! Δίπλα του ήταν η Βανδή

Χαμός στο αεροδρόμιο με τους δημοσιογράφους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει με βίντεο σε προηγούμενο ρεπορτάζ το Σαββατοκύριακο η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης το πέρασαν στην Κύπρο. Η τραγουδίστρια όπως είναι γνωστό εμφανίζεται σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και ο ηθοποιός βρέθηκε στο πλευρό της για να την στηρίξει.

Το πρωί της Τρίτης 7/12, λοιπόν, το ζευγάρι επέστρεψε στην Αθήνα και η κάμερα του Πρωινού βρέθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος για να τους απαθανατίσει.

Ο Γρηγόρης Μπάκας από το Πρωινό τους ζήτησε μία δήλωση, με τη Δέσποινα Βανδή να του απαντά: «Βρε Γρηγόρη, βρε Γρηγόρη» και να προχωρά μαζί με τον ηθοποιό χωρίς να θέλουν να πουν κάτι.

Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους Βανδή και Μπισμπίκης - Το γλέντησαν μαζί με τους γονείς του

Μπορεί εμείς να έχουμε μείνει ακόμη στις πρώτες επίσημες εμφανίσεις τους, ωστόσο, ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή έχουν κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη σχέση τους η οποία μετράει μόλις λίγους μήνες.

Έχοντας αποφασίσει να μην κρατούν πλέον κρυφή τη σχέση τους, επόμενο ήταν να... γνωρίσει ο ένας την οικογένεια του άλλου και συγκεκριμένα τους γονείς τους.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Τι λες τώρα», η Δέσποινα Βανδή πήγε στο Λουτράκι και γνώρισε την οικογένεια του Βασίλη Μπισμπίκη. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο δημοσιογράφος, Στέφανος Κωνσταντινίδης, στην εν λόγω πόλη μένουν οι γονείς και οι συγγενείς του ηθοποιού.

Πιο συγκεκριμένα, την ημέρα που η αδερφή του είχε γιορτή και γενέθλια, ο ίδιος προσκάλεσε στο οικογενειακό τραπέζι και την αγαπημένη του ώστε να γίνουν οι απαραίτητες γνωριμίες.