Με μαύρους τοίχους και μαύρο μπάνιο - Το μοντέρνο δωμάτιο του γιου του Γιώργου Τσαλίκη

Αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με μαύρους τοίχους και μαύρο μπάνιο - Το μοντέρνο δωμάτιο του γιου του Γιώργου Τσαλίκη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Τσαλίκης θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το υπέροχο δωμάτιο που ετοίμασε στον γιο του, Χάρη, ο οποίος πριν από λίγο καιρό έκλεισε τα 16.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής επέλεξε το μαύρο χρώμα για να κυριαρχήσει στη διακόσμηση του δωματίου του γιου του, ενώ την ίδια στιγμή αποφάσισε να κάνει μαύρο και το μπάνιο του.

«Γεια σας, όπως έχετε καταλάβει εσείς που με ακολουθείτε, μ΄ αρέσει πάρα πολύ η διακόσμηση, μ΄ αρέσει πάρα πολύ να ασχολούμαι με το σπίτι μου, να ανανεώνω συνεχώς τους χώρους και το μοιράζομαι μαζί σας γιατί πάρα πολλοί μου λέτε ότι "αυτή η ιδέα μ΄ αρέσει, αυτό που έκανες μ΄ αρέσει". Αυτό είναι λίγο εφιάλτης για τους υπόλοιπους και μες στο σπίτι και τους γείτονες, Ναταλία, αλλά στο τέλος το χαίρονται όλοι. Αυτό είναι το καινούριο δωμάτιο του Χαρούλη», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τσαλίκης και έδειξε μερικά σημεία από τα ανακαινισμένο δωμάτιο του γιου του.

Το δωμάτιο του γιου του Γιώργου Τσαλίκη

Εικόνες από το σπίτι Τσαλίκη - Δημητροπούλου

Το σπίτι του για τα Χριστούγεννα στόλισε με μια μικρή βέβαια καθυστέρηση ο Γιώργος Τσαλίκης με την οικογένειά του, για να μπουν στο κλίμα των εορτών.

Φυσικά, ο γνωστός τραγουδιστής που φλερτάρει με την παρουσίαση ενός νέου παιχνιδιού, μοιράστηκε το αποτέλεσμα με τους διαδικτυακούς του φίλους, μιας και διατηρεί αρκετά ενεργούς λογαριασμούς στα social media.

«Τα καταφέραμε τελικά… στολίσαμε (Στόλισε)», έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης στα instastories που δημοσίευσε στο instagram του και μάλιστα έκανε και tag τη σύζυγό του, Δώρα Δημητροπούλου.

Όπως βλέπουμε, το σαλόνι είναι όλο στολισμένο με έναν πολύ εντυπωσιακό τρόπο ενώ το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι τεράστιο και γεμάτο στολίδια.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι Τσαλίκη - Δημητροπούλου