Με boho διάθεση και γεμάτη φυτά είναι διακοσμημένη η βεράντα της Εβελίνας Νικόλιζα

Πάρτε ιδέες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με boho διάθεση και γεμάτη φυτά είναι διακοσμημένη η βεράντα της Εβελίνας Νικόλιζα

Η άνοιξη έχει φτάσει και ήρθε η ώρα να αλλάξεις την διακόσμηση του σπιτιού σου. Τι πιο εύκολο απ' το να ξεκινήσεις από το μπαλκόνι σου; Η Εβελίνα Νικόλιζα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μία φωτογραφία από το δικό της μπαλκόνι και μας έδωσε έμπνευση για να το φτιάξουμε κι εμείς!

Η ίδια έχει τοποθετήσει πολλά φυτά στον χώρο της, μικρά και μεγάλα και τα έχει τοποθετήσει σε διαφορετικά ύψη μεταξύ τους, ενώ χρησιμοποιεί και διαφορετικές γλάστρες, είτε από μπαμπού είτε και γυάλινες με κόκκινα σχέδια, όπως αυτή που κρατάει στα χέρια της.

Η διακόσμηση της βεράντας της Εβελίνας Νικόλιζα

Έτσι, έχει δημιουργήσει την πιο όμορφη βεράντα σε boho διάθεση. Και τι δεν λείπει ποτέ από ένα τέτοιο μέρος; Τα λαμπάκια και, φυσικά, μία κουνιστή καρέκλα! Από το μπαλκόνι της Εβελίνας, πάντως δεν λείπει τίποτα από τα δύο, ενώ υπάρχει και ένα τραπεζάκι με τέσσερις καρέκλες για την κλασικές βραδιές με φίλους απολαμβάνοντας την θέα.

Δεν είναι σίγουρο εάν συγκατοικεί με την επί 4 χρόνια σχέση της, αλλά σίγουρα έχει φτιάξει έναν μικρό παράδεισο για να περνούν τον χρόνο τους μαζί.

Το μπαλκνόνι της Εβελίνας Νικόλιζα

Η Εβελίζα Νικόλιζα στο μπαλκόνι της

Εβελίνα Νικόλιζα

Η Εβελίνα Νικόλιζα στο μπαλκόνι της

Η βεράντα της Εβελίνας Νικόλιζα

Το Twitter ξεσπάθωσε με την πρεμιέρα του Τ! Φάση; που παρουσιάζει η ίδια εδώ και λίγο καιρό

Το βράδυ της Κυριακής 20 Μαρτίου έκανε πρεμιέρα το prank show του ALPHA, «Τι Φάση;» με παρουσιαστές τον Γιώργο Τσαλίκη και την Εβελίνα Νικόλιζα. Οι δυο τους έβαλαν τα δυνατά τους να παρουσιάσουν κάτι εύστοχο και με χιούμορ, ώστε να έχει απήχηση στους τηλεθεατές και από ότι φαίνεται τα κατάφεραν. (Δείτε εδώ τι συνέβη στην πρεμιέρα της εκπομπής)

Το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Alpha κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του Twitter που “ξετρελάθηκε” με τα απρόοπτα, τις αντιδράσεις και τις φάρσες. Μπορεί στην αρχή οι τηλεθεατές να ήταν κάπως σκεπτικοί με την νέα εκπομπή αλλα από το πρώτο και όλας επεισόδιο φαίνεται πως πρόκειται για ένα show που ήρθε για να μείνει και να συζητηθεί πολύ.

Οι χρήστες του Twitter φυσικά και δεν άφησαν τίποτα ασχολίαστο και άναωαν φωτιά στα πληκρτολόγιά τους.