Με το ίδιο βλέμμα αλλά διαφορετική όψη - Καμία σχέση με το 2005 ο σημερινός ''κακός Πρωθυπουργός'' του Παρά Πέντε

Η συνέντευξη του Δημήτρη Πετρόπουλου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με το ίδιο βλέμμα αλλά διαφορετική όψη - Καμία σχέση με το 2005 ο σημερινός ''κακός Πρωθυπουργός'' του Παρά Πέντε

Το Παρά Πέντε είναι μια σειρά, που έχει αφήσει εποχή στην ελληνική τηλεόραση και παρά το γεγονός, πως το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε το 2005 μέχρι και σήμερα σχεδόν 20 χρόνια μετά, η σειρά είναι ανάρπαστη στις επαναλήψεις του Mega.

Τόσο το σενάριο, όσο το καστ των ηθοποιών, οι επικές ατάκες και η αθωότητα μιας άλλης εποχής είναι ίσως μερικά από τα στοιχεία, που κάνουν μέχρι και σήμερα το Πάρα Πέντε μια αγαπημένη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού.

Εντυπωσιακό είναι μάλιστα το γεγονός, πως ο κόσμος θυμάται τους βασικούς ήρωες της σειράς με τα ονόματα, που είχαν στο σίριαλ. Ο αξέχαστος ''κακός'' δεν ήταν άλλος από τον Πρωθυπουργό Παυρινό, που ενσάρκωνε με μοναδικό τρόπο ο Δημήτρης Πετρόπουλος.

Ο ηθοποιός παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στο Fay's Time, η οποία προβλήθηκε την Δευτέρα 11/12 με τον ίδιο να εξηγεί ποια ήταν η πορεία της ζωής του μετά τη μεγάλη επιτυχία του Παρά Πέντε (δείτε εδώ πως είναι σήμερα η Ρίτσα από τη σειρά).

Έτσι είναι σήμερα ο Παυρινός από το ''Παρά Πέντε''

«Ως προς το θέμα οικογένεια και συντροφικότητα το έκανα, γιατί συζούσα πάρα πολλά χρόνια, αυτό το κομμάτι δεν έλειψε, το παιδί δεν ήρθε. Μετά δημιουργήθηκαν κάποια απρόοπτα. Κάποια θέματα υγείας πολύ ακραία και δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για μακροπρόθεσμα πράγματα, όπως είναι ένα παιδί, που είναι για πάντα. Δηλαδή δεν ήμουν τόσο σίγουρος, ότι ήμουν εγώ μακροπρόθεσμος.

Κάποιοι φοβήθηκαν, επειδή πιθανά δεν ήταν σίγουροι αν θα δω μέχρι την πρεμιέρα. Είχα πει την αλήθεια από την πρώτη στιγμή το βρήκα λίγο χτύπημα κάτω από τη μέση», είπε ο Δημήτρης Πετρόπουλος.

Η άγνωστη ιστορία του Πετρόπουλου για τα γυρίσματα της σειράς

«Είναι τύχη να είσαι με ηθοποιούς, που κάθε μέρα θέλεις να τους βλέπεις στη θεατρική σκηνή. Ηλικιακός ρατσισμός υπάρχει στην τηλεόραση, όχι στο θέατρο. Όταν λένε "παππούς", εννοούν έναν άνθρωπο 50 χρονών, με το σκεπτικό, ότι πρέπει να είναι όλοι φρέσκοι και δυναμικοί. Αυτό είναι τα όρια της αναληθοφάνειας, δεν έχει όλος ο κόσμος γιαγιάδες και παππούδες 50 ετών.

Κάναμε παράλληλα μία άλλη σειρά με την Έφη Παπαθεοδώρου και την πάω στα γυρίσματα του "Παρά πέντε" και μου λέει, "α εσείς παίζεται το χέρι;", μνημειώδες ατάκα. Δεν το γνώριζε», είχε πει ο ηθοποιός στην εκπομπή "Breakfast@Star".