Γιώργος Παπαδάκης: «Το μυαλουδάκι λειτουργούσε ως 6-7 χρονών. Δεν της το είπα ποτέ ότι πέθανε!» - Τσακίζει κόκαλα με την αποκάλυψη για την αδερφή του με σύνδρομο Down και τον θάνατο του αδερφού τους

"Λύγισε" μπροστά στις κάμερες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Παπαδάκης: «Το μυαλουδάκι λειτουργούσε ως 6-7 χρονών. Δεν της το είπα ποτέ ότι πέθανε!» - Τσακίζει κόκαλα με την αποκάλυψη για την αδερφή του με σύνδρομο Down και τον θάνατο του αδερφού τους

Ο Γιώργος Παπαδάκης σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις, ωστόσο έκανε μία εξαίρεση για την εορταστική εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο κανάλι του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, το Σάββατο 30/12. Μίλησε αναλυτικά για όλους και για όλα, όμως ξεχώρισε ιδιαίτερα η εξομολόγησή του για την αγαπημένη του αδερφή, η οποία δεν ζει πια.

Έπασχε από σύνδρομο Down, επομένως δεν μπορούσε εύκολα να διαχειριστεί καταστάσεις. Γι' αυτό και την απώλεια του αδερφού τους, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 49 του, δεν την έμαθε ποτέ, και για εκείνη ο Μάρκος, όπως τον έλεγαν, έλειπε σε ταξίδι για χρόνια.

Δείτε επίσης: Με νονό τον Γιώργο Παπαδάκη και κουμπάρο τον Φοίβο - Ανακοινώθηκε η γαμοβάφτιση στην κάμερα του Happy Day

Η σπάνια εξομολόγηση του Γιώργου Παπαδάκη για την αδερφή του που γεννήθηκε με σύνδρομο Down

«Το Μαράκι με σύνδρομο Down ήταν ένα μεγάλο παιδί… Έχω 11 χρόνια διαφορά. Είδες; Έχω…Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα. Πέθαναν οι γονείς μου και το Μαράκι έμεινε να προστατεύεται από εμένα και τον Μάρκο, τον αδερφό μου. Ξαφνικά στα 49 του πέθανε και ο Μάρκος. Το Μαράκι είχε φοβερή αδυναμία και στους δυο μας. Έπρεπε να το διαχειριστώ αυτό το πράγμα.

Με ρωτούσε και είχε τη συμπεριφορά ενός παιδιού 6-7 ετών, αν και ήταν κοντά στα 40. Όταν με ρώτησε που είναι ο Μάρκος, της είπα πολύ πρόχειρα ότι είναι στην Αμερική. Από εκεί και πέρα για πολλά χρόνια την έπαιρνα τηλέφωνο από την Αμερική και της μιλούσα ως Μάρκος και στη συνέχεια γύριζα και της έλεγα "σε πήρε αυτός;". Υποτίθεται ότι είχαμε κόντρα σε κάποια πράγματα και της λέγαμε τα μυστικά μας. Το μυαλουδάκι λειτουργούσε ως 6-7 χρονών. Δεν της το είπα ποτέ!», είπε χαρακτηριστικά, δίχως να μπορεί να κρύψει την συγκίνησή του.

Δείτε επίσης: Τα «κορίτσια» του Γιώργου Παπαδάκη: Πόσες έχουν φύγει από το πλευρό του;